Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Είναι πραγματική ή προπαγανδιστική η αντίδραση του "Βαθέως ΠΑΣΟΚ";;;;

Η επίθεση στον υφυπουργό Οικονομικών Φ. Σαχινίδη που εξαπέλυσε χθες από το βήμα της Βουλής, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠαΣοΚ Χ. Παπουτσής προφανώς δεν ήταν τυχαία.
Όπως δεν είναι τυχαία η συνέντευξη του κ. Σκανδαλίδη στην Real News .
Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
Ή ορισμένοι του "Βαθέως ΠΑΣΟΚ" κάνουν αισθητή την παρουσία τους στέλνοντας μηνύματα με τον τρόπο τους στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου, ή είναι ένα οργανωμένο και σκηνοθετημένο....
show τύπου "Good Cop-Bad Cop" για να διατηρήσει το ΠΑΣΟΚ ένα μεγάλο μέρος από την δυσαρεστημένη κρατικοδίαιτη κομματική του πελατεία.

Τρίτη εκδοχή δεν μπορεί να υπάρξει.
Όσον αφορά την πρώτη εκδοχή , αν όντως αρχίζει να σχηματίζεται μία σημαντική ομάδα στελεχών αντιτιθέμενων με την πολιτική του Πρωθυπουργού θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι προς το τέλος του έτους / αρχές του επομένου , θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις προερχόμενες από το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ , αφού η κυβέρνηση θα είναι αναγκασμένη να λάβει περισσότερα μέτρα για τις τυχούσες αρρυθμίες του υπάρχοντος προγράμματος ενώ το σκηνικό πρέπει να επαναληφθεί και το 2011 ώστε να συνεχισθεί η υποχώρηση των ελλειμμάτων.
Η δεύτερη εκδοχή , δυστυχώς για αυτούς που την σκέφτηκαν, δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει σε βάθος χρόνου.
Αν στα επόμενα μέτρα της κυβέρνησης επαναληφθούν αυτές οι απείρου κάλλους σκηνές στην βουλή και συνεχισθούν οι "βόμβες" των στελεχών του κομματικού σωλήνα στις εφημερίδες χωρίς να συνοδεύονται απόΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ θα είναι για γέλια και δεν θα λαμβάνονται σοβαρά από κανένα .
Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνει δεκτή ούτε από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ αλλά ούτε από την κοινή γνώμη νέα επίθεση τύπου «Σε ποια κυβέρνηση νομίζετε ότι είστε υφυπουργός;» όπως αυτή σε έντονο ύφος του κ.Χ. Παπουτσή στη Βουλή, απευθυνόμενος στον Φ. Σαχινίδη.
Σε τυχούσα επανάληψη θα είναι απαραίτητη είτε η παραίτησή κάποιου υπουργού είτε η αποπομπή του κ Χ.Παπαουτσή...

Υ.Γ: Τουλάχιστον ας απαντούσε ο κ. Σαχινίδης "Στην κυβέρνηση που δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης κ. Παπουτσή".


Από το Antilogos-gr