Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ 'ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ' ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ


Για πόσο ανόητο λέτε να περνάει τον Ελληνικό λαό ο κύριος Παπανδρέου μαζι με τα πράσινα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του;
Για πάρα πολύ, αν κρίνω απο την ΜΗΔΕΝΙΚΗ αντίδρασή του στο κοινοβουλευτικό 'πραξικόπημα' με το οποίο μπήκε στο γύψο η δημοκρατία στη χώρα.
Πείτε μου λοιπόν πως λέγονται οι παρακάτω ενέργειες:

Μέσα σε 7 μήνες διακυβέρνησης και με μία σειρά αποφάσεων/ νομοσχεδίων/ τροπολογιών, ο Πρωθυπουργός:

- Απέκτησε το δικαίωμα να αναθέτει απευθείας και έξω από κάθε νομικό πλαίσιο σε όποιους συμβούλους θέλει, οποιοδήποτε έργο με αμοιβή που θα καθορίζεται από τον ίδιο και τον Υπουργό (του) Οικονομικών

-Απέκτησε τον έλεγχο (εποπτεία το λένε) όλων των μεγάλων επενδύσεων καθώς «Χρειάζεται να κάνουμε μπαϊπάς στη Δημόσια Διοίκηση», όπως είπε -δηλαδή να την παρακάμψουμε!!!

- Απέκτησε το δικαίωμα (μέσω του Υπουργού του, των Οικονομικών) να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία, ή σύμβαση δανεισμού με την Κομισιόν, το ΔΝΤ ή την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, χωρίς να τη φέρνει "προς κύρωση" στη βουλή

-Έδωσε το δικαίωμα στον αδερφό του να ταξιδεύει με το πρωθυπουργικό falcon και να διαπραγματεύεται συμφωνίες για την ενέργεια -για το καλό της πατρίδας!!


Και μας ταΐζουν σκάνδαλα, ΔΝΤ και τρίχες κατσαρές. Αλλοίωση δημοκρατικού πολιτεύματος με δημοκρατικές διαδικασίες έχουμε, αλλά όλοι οι μπουκωμένοι παπαγάλοι...τουμπεκί!

Α.Κ.
Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_3984.html#ixzz0nr6f1eqA