Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Να λέμε τα ίδια προεκλογικά και μετεκλογικά...

Ακούστε τι έλεγε πριν λίγους μήνες ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας.
Δείτε στο VIDEO απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε στο "Κόκκινο 105.5 FM", στον Μπάμπη Αγρολάμπο, για το αδιέξοδο που έχει προκληθεί στο λιμάνι και στο θέμα της παραχώρησης στην COSCO. Τόνισε πως η σύμβαση έχει μεγάλα προβλήματα αλλά κάλεσε και τους εργαζόμενους να επανεκτιμήσουν τη στάση τους.
Άφησε πάντως αιχμές για τους χειρισμούς της κυβέρνησης τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να λέμε τα ίδια προεκλογικά και μετεκλογικά.
Δείτε το VIDEO
Ο Νομάρχης Πειραιά που ήταν κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Κινέζου προέδρου της COSCO; Έλειπε, ήταν απασχολημένος;
Γιατί από ότι ξέρουμε δεν συναντήθηκε με τους ανθρώπους της COSCO.
Δείτε τι γράφει το Βήμα Online στις 22 Μαι.10, για την παρ΄ ολίγον συνάντηση...
"Μια παρ΄ ολίγον πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση θα είχαμε χθες το πρωί μεταξύ του νομάρχη Πειραιώς κ. Γιάννη Μίχα και του προέδρου της Cosco κ. Γουέι Ζιαφού, αφού και οι δύο βρίσκονταν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, για διαφορετικούς λόγους, και σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλον
Συγκεκριμένα ο Κάπτεν Γουέι διασταυρώθηκε με τον κ. Μίχα στο λόμπι του ξενοδοχείου καθώς ο ένας εξερχόταν από τη συνέντευξη Τύπου που είχε διοργανώσει η Cosco και η οποία μόλις είχε ολοκληρωθεί, και ο άλλος κατέφθανε διότι είχε μια συνάντηση εργασίας στο ίδιο ξενοδοχείο.
Οι δύο άνδρες πέρασαν ο ένας δίπλα στον άλλον, αλλά πάνω στη φούρια του ο μεν να φύγει για να είναι συνεπής στο ραντεβού του με τον υπουργό Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκη και ακολούθως και με τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου και ο δε να φθάσει στο ραντεβού του, διότι μάλλον είχε καθυστερήσει, έχασαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το μέλλον του ΟΛΠ!
...και οι αντιδράσεις
Το ενδιαφέρον της συνάντησης αυτής θα εστιάζονταν φυσικά στο γεγονός ότι ο νομάρχης Πειραιώς είχε πρωτοστατήσει στις αντιδράσεις κατά της έλευσης της Cosco στον Ελλάδα και ειδικότερα στον Πειραιά, αλλά μετά, όταν το ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση, χαλάρωσε λίγο και αποφάσισε να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του.
Όταν μάλιστα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος έφθασε στο σημείο να αποδώσει τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ κατά της Cosco σε παρεξήγηση, τι να πει ο κ. Μίχας και τι να του πει και ο Κάπτεν Γουέι...
Βεβαίως ο νομάρχης διατηρεί, όπως λέει ο ίδιος, την αυτονομία του, καθότι είναι εκλεγμένος και όχι διορισμένος αλλά, ως φαίνεται, δεν είναι εποχές τώρα για να κάνει κανείς χρήση της αυτονομίας του διότι μπορεί να παρεξηγηθεί και να έχουμε άλλα... "
exomatiakaivlepo