Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΠΑΣΟΚ – ΜΜΕ: Το απώγειο του μεταπολιτευτικού φασισμού.


Γέμισαν τα ΜΜ”Ε” των βαρώνων από διθυραμβικά σχόλια για την “επική” συμφωνία με την Cosco και τους σωτήρες Κινέζους που έρχονται στην Ελλάδα. Ενδεικτικό το πρωτοσέλιδο των Νέων που είναι μνημείο γελοιότητας. Ο κόκκινος μάνατζερ, οι κολοσσιαίες επενδύσεις και ο λαός με μνήμη χρυσόψαρου.

Ακόμα και ο πιο καλόπιστος πολίτης αυτής της χώρας έχει αντιληφθεί τον αδίστακτο, φασιστικό χαρακτήρα του μορφώματος που ονομάζεται “ΠΑΣΟΚ – Βαρώνοι”. Από την περίοδο των πυρκαγιών είχε καταστεί άλλωστε σαφές. ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Δεν υπολογίζουμε τίποτα, ούτε το συμφέρον της χώρας ούτε τον πολίτη. Θέλουμε την εξουσία.

Όχι από …βίτσιο βέβαια αλλά από τα τεράστια συμφέροντα που τρέφονται διαχρονικά από το σύστημα ΠΑΣΟΚ.

Όταν ο Βουλγαράκης υπέγραφε τη συμφωνία και ο Καμμένος έτρεχε να παίζει κρυφτούλι με τα πράσινα κρατικοδίαιτα τρωκτικά για να μην έρθουν σε επαφή με τα κλιμάκια ελέγχου της Cosco…

1.Το ΠΑΣΟΚ μιλούσε για ξεπούλημα των λιμανιών,

2. Ο Νομάρχης Πειραιά μαζί με το Δήμαρχο οργάνωναν πορείες έξω απ το Υπουργείο Ναυτιλίας για να ακυρώσουν τη συμφωνία,

3. Κατέλαβαν τα γραφεία του ΟΛΘ και ανάγκασαν την επίσης Κινεζική Ηutchison να εγκαταλείψει το διαγωνισμό και η Ελλάδα έχασε 3,2 δις € ! Χαϊδεύοντας παράλληλα τα αυτιά αυτών που έκαιγαν Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

4.Ο Χρ. Παπουτσης στη Βουλή μιλούσε για μέγα σκάνδαλο – ενώ είναι ο μοναδικός πλειοδοτικός διαγωνισμός στην ιστορία του Ελληνικού Κράτους χωρίς ενστάσεις από τους μειοδότες.

5.Το ΠΑΣΟΚ είχε υποστηρίξει ότι δεν θα αναγνωρίσει καμία συμφωνία .

6.Ολες οι εφημερίδες του ΠΑΣΟΚ μιλούσαν για το ξεπούλημα του αιώνα!(κάντε μία απλή αναζήτηση στις φυλλάδες των βαρώνων όπως αυτή των Νέων για τη στάση του νομάρχη!!!)

Σήμερα

1. Έκαναν λόγο για την πλέον επιτυχημένη συμφωνία στην ιστορία του Ελληνικού δημοσίου!!
2. Κάνουν στον Πρόεδρο της Cosco υποδοχή Αρχηγού κράτους .
3. Τον συναντά στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
4. Υπουργοί σπεύδουν να φωτογραφηθούν μαζί του και να κανουν διθυραμβικές ανακοινώσεις συνεργασιας.
5. Μέλανε ότι πραγματοποιείται η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στη χωρά.
6. Ο Δήμαρχος και ο Νομάρχης Πειραιά τον υποδέχτηκαν με τιμές και δώρα!

Και μετά αναρωτιόμαστε εμείς για τη Siemens, τον Σπανουδάκη, τον Παπακωνσταντίνου και την Goldman Sachs. Έχουμε να κάνουμε με την απόλυτη πολιτική απάτη. Οφείλουμε να τους σταματήσουμε.
olympia.gr