Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Η δημοσιογραφία του Cabinet.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Υπάρχει λοιπόν το εξής ζήτημα: Είναι ο δημοσιογράφος των «Νέων» κύριος Παπαχρήστου και ο κύριος Γιώργος Πετρίδης του «Θέματος» ο οποίος μάλιστα μιλάει για ένα εκατομμύριο. Θα ζητήσω ειδικά τον κύριο Πετρίδη. Αυτό είναι το πρώτο αίτημα που κάνω. Να τον καλέσουμε εδώ ως μάρτυρα να μας πει από ποια στοιχεία αυτός συμπεραίνει ότι πρόκειται περί μίζας ενός εκατομμυρίου γιατί όλοι ξέραμε -απ' αυτό που ακούσαμε τουλάχιστον- ότι επρόκειτο περί πέντε ή επτά χιλιάδων.Πρέπει να έρθει ο δημοσιογράφος αυτός, ο οποίος μπορεί να έχει κάποια άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν την Επιτροπή μας.

Κι επειδή έχουμε ξεκινήσει μία καλή σχέση με τους δημοσιογράφους -άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι από την αρχή καλέσαμε δύο δημοσιογράφους ως πρώτους μάρτυρες- προτείνω -και να γραφεί στα Πρακτικά- να έρθει ο κ. Γιώργος Πετρίδης, δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος». Αυτό, όμως, πρέπει να γίνει ή σήμερα ή αύριο, για να μη μένουν ψευδείς εντυπώσεις.

από τα πρακτικά της εξεταστικής. Διαβάστε τα όλα εδώ: http://olympia.gr/2010


http://olympia.gr/2010/06/01/%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-cabinet/