Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Αυτοί που δουλεύουν για την πατρίδα και αυτοί που δουλεύουν για το τομάρι τους.

http://olympia.gr/2010/07/10/%CE%BF%CE%B1%CF%83%CE%B5/#more-24060


Ενώ η Ελληνική κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να διασύρει την χώρα διεθνώς καταφέρνοντας απανωτά χτυπήματα, Έλληνες βουλευτές απέδειξαν ότι μπορούν αυτόνομα να κινηθούν και να επιτύχουν σημαντικότατες εξελίξεις προς όφελος της χώρας!

Ο “ανεπιθύμητος” για το περιβάλλον του ΓΑΠ, Πέτρος Ευθυμίου, εξελέγει πανηγυρικά πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΟΑΣΕ, στην οποία συμμετέχουν 352 βουλευτές από 55 χώρες! Μετά από μία μεθοδική προσπάθεια Πανελλήνων βουλευτών από Ελλάδα και Κύπρο, υπερκομματικά έγινε κάτι που κανείς δεν φανταζόταν.

Μιλάμε για μία θέση κλειδί σε έναν σημαντικό οργανισμό που επηρεάζει καθοριστικά τις εξελίξεις σε ευαίσθητα θέματα για Ελλάδα και Κύπρο.

Πως επετεύχθει; Με την διακομματική, ΑΥΤΟΝΟΜΗ συνεννόηση Ελλήνων βουλευτών της Ελλάδας και της Κύπρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η οργάνωση και η μεθοδική δουλειά συντονίστηκε από τους: ΒΑΛΥΡΑΚΗ, ΦΛΩΡΙΔΗ, ΖΩΗ, ΚΑΜΜΕΝΟ, ΒΟΡΙΔΗ (θα κοιτάξουμε να προσθέσουμε και τα ονόματα των Κυπρίων σε επόμενο άρθρο όπως και άλλους βουλευτές που εργάστηκαν για τον κοινό σκοπό).

Όπως επίσης σημαντικό έργο επιτέλεσε και η Ελληνική πρεσβεία στο Όσλο που δούλεψε ακατάπαυστα σε αυτή την κατεύθυνση, όπως και η μόνιμη αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΑΣΕ.

Αυτό ως απάντηση για το πόσο “αδύναμη” είναι η “Ελλαδίτσα”. Αυτό ως δίδαγμα για τους αγώνες που έρχονται.

Αυτό ως δικαίωση σε αυτό που φωνάζουμε τόσο καιρό: ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Αυτούς που δουλεύουν για την πατρίδα και αυτούς που δουλεύουν για το τομάρι τους.

Αυτή η ενέργεια ας γίνει δίδαγμα για τις τεράστιες δυνατότητες που έχουν οι Έλληνες δουλεύοντας ΕΝΩΜΕΝΟΙ έναντι αυτών που θέλουν μία μίζερη Ελλάδα, ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ με σύνδρομα ηττοπάθειας.

ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=2365