Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ο Δ. Ρέππας άρχισε το πρώτο αντάρτικο

Το πρώτο μεγάλο και ισχυρό αντάρτικο κατά του Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και συμβούλων του πρωθυπουργού στο Μαξίμου που προωθούν την ιδιωτικοποίηση των λεωφορείων, ανακοίνωσε σήμερα ο Δ. Ρέππας.

Η υποβόσκουσα κόντρα του υπουργού Υποδομών με το υπουργείο Οικονομικών έγινε φανερή στη Θεσσαλονίκη όπου ο Δ. Ρέππας είπε ότι αν του φέρουν σχέδιο ιδιωτικοποίησης της ΕΘΕΛ θα απαντήσει με ένα περήφανο όχι τόσο στο υπουργείο Οικονομικών όσο και στο Μαξίμου. Μίλησε για σχέδιο εξυγίανσης κι όχι για ξεπούλημα ενώ έτεινε χείρα φιλίας στους εργαζόμενους τονίζοντας: «Η κυβέρνηση δεν πρέπει να κουνά το δάχτυλο στους εργαζόμενους γιατί τότε κι αυτή θα μας κουνήσει τα πέντε δάχτυλα».

Προφητικός ο κ. Ρέππας ή έχει ήδη αρχίσει να βλέπει τις μούντζες που πέφτουν βροχή κατά της κυβέρνησης;

Η κόντρα Παπακωνσταντίνου – Ρέππα για τις ΔΕΚΟ υποβόσκει από καιρό, αλλά κορυφώθηκε χθες όταν , όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, το Μαξίμου διέρρευσε σε κυριακάτικη εφημερίδα το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της ΕΘΕΛ.

Για να εξουδετερώσει μάλιστα επικοινωνιακά την σημερινή παρέμβαση του κ. Ρέππα, ο κ. Παπακωνσταντίνου έδωσε την ίδια ώρα συνέντευξη για τον προϋπολογισμό.

Παράλληλα το Μαξίμου διαρρέει σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ «ότι ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ο Δ. Ρέππας και ο Α. Λοβέρδος «πέρασαν δύο μήνες στο τραπέζι γύρω από τον Γ. Παπανδρέου», αλλά μόνο τώρα οι δυο τελευταίοι επέλεξαν να συγκρουστούν με τον υπουργό Οικονομικών». Παπαγαλάκια του Μαξίμου εγκαλούν επίσης τον κ. Ρέππα για το έργο που παρήγε τους προηγούμενους οκτώ μήνες και επισείουν την απειλή του ανασχηματισμού.

Για τις ιδιωτικοποιήσεις έχουμε ήδη γράψει εδώ: Στο «σφυρί» ΟΣΕ και ΕΘΕΛ

http://www.antinews.gr/?p=52605