Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Τελικά μάλλον οι Βουλγαράκης-Καρατζαφέρης δεν έπιναν καφέ πριν "μερικές μέρες" στο Άκουα Μαρίνα....

... μιας και ο Βουλγαράκης είναι στην Κρήτη από τις 15 Ιουλίου όπως μας ενημερώνει φίλος μας:

«Το περασμένο Σάββατο γράφτηκε σίγουρα εκ παραδρομής σε μια ανάρτηση από κάποιον συντάκτη σας ότι ο Βουλγαράκης έπινε καφέ με τον Καρατζαφέρη κάποια από τις προηγούμενες μέρες στο Άκουα Μαρίνα στη Βουλιαγμένη. Η ίδια είδηση είχε δημοσιευθεί την προηγούμενη μέρα (23.07) και στον ΕΤ, πάλι γενικά και αόριστα («πριν από μερικές μέρες»).

Καλή η προσπάθεια του ΕΤ ή όποιου έθεσε σε κυκλοφορία την "είδηση" αλλά δεν είναι λίγο περίεργο που δεν προσδιορίζεται ποια μέρα ήταν μαζί; Ή τουλάχιστον να συμφωνήσουν στο αν έπιναν καφέ ή αν έτρωγαν όπως διαβάζουμε αλλού.

Τέλος πάντων για να μην το παιδεύουμε το πράγμα να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας ότι ο Βουλγαράκης κάνει διακοπές στην Κρήτη από την Πέμπτη 15 Ιουλίου.

Ευγενικός με τον κόσμο, απλός στη συμπεριφορά του, καμία σχέση με άλλες εποχές. Τα παθήματα φαίνεται έγιναν μαθήματα..Στις 19 Ιουλίου δύο ιστοσελίδες δημοσίευσαν την παρακάτω φώτο από το καράβι σχολιάζοντας ορθώς ότι «τώρα πάει Κρήτη με το καράβι της γραμμής μιας και πέρασαν οι εποχές των μεγαλείων»

Άρα δύσκολα θα μπορούσε να πίνει καφέ με τον Καρατζαφέρη στο Άκουα Μαρίνα «πριν από μερικές μέρες» όπως λανθασμένα έγραψε ο Ε.Τ.

Ελπίζω να δημοσιεύσετε το email μου μιας και μπορεί να διαφωνούμε όλοι με την ατάκα για την οποία θα μείνει στην ιστορία ο συγκεκριμένος, αντί να μείνει στην ιστορία σαν ο υπουργός που έφερε τη μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να ξεσκίζουμε ανθρώπους και να τους χρεώνουμε σαν έγκλημα το ότι προσπαθούν με κάθε μέσο που τους διατίθεται να υπερασπιστούν τον εαυτόν τους.

Έτσι όπως τα λένε κάποιοι είναι σα να περίμεναν από τον Βουλγαράκη μετά την παραπομπή του σε προανακριτική να βγεί και να πει με προτεταμένα χέρια:

«Παρακαλώ κύριοι περάστε μου τα βραχιόλια και πείτε μου σε ποιο κελί να πάω»

Αν το καλοσκεφτούμε όμως ο Βουλγαράκης δίνει στον Σαμαρά μια τεράστια ευκαιρία να κάνει την πραγματική επανάσταση. Να πάει στην εξεταστική, ειδικά μετά τη σημερινή αποκάλυψη ότι υπάρχουν 4 πορίσματα ορκωτών λογιστών που λένε ότι δεν έγινε καμία υποεκτίμηση γης από την πλευρά του Κράτους και να πεί:

«Δεν ήρθα εδώ για κανένα Βουλγαράκη και κανένα Αγγέλου, αλλά η υποκρισία έχει και τα όριά της! Ήρθα για να πάρω τους βουλευτές μου και να αποχωρήσω απ' αυτό το καραγκιοζιλίκι που λέτε προανακριτική και κοροϊδεύετε τον κόσμο. Είστε 10 μήνες Κυβέρνηση και ακόμα δεν έχετε τολμήσει να εκτιμήσετε αντικειμενικά αν το Κράτος υπέστη ζημιά από τις ανταλλαγές. Αντ' αυτού προσπαθείτε να ακυρώσετε και κρύβετε 4 πορίσματα (2 του ΣΟΕ και 2 ξένων οίκων) που λένε ότι δεν υπάρχει ζημιά του Δημοσίου!! Όταν εκτιμήσετε αντικειμενικά την όποια ζημιά του Δημοσίου θα ξαναέρθουμε... ως τότε συνεδριάστε μόνοι σας»

Αυτή είναι η επανάσταση στην πράξη και όχι στα λόγια.

Και κάτι τελευταίο για να λυθούν οι απορίες κάποιων: Όταν κάποιος είναι ΝΔ από τότε που άρχισε και καταλαβαίνει, είναι δύσκολο να πάει σε άλλο κόμμα και ειδικά να τον "διώξουν" κάποιοι που για μια 5ετία μάλωναν μαζί του στα κανάλια και προσπαθούσαν να του τη βγούνε από "αριστερά".

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Γ.Δ.

ΥΓ1. Καλά θα κάνουν οι βουλευτές της ΝΔ να ασχολούνται με τα θέματα που "καίνε" τον κόσμο. Αυτή την εποχή σίγουρα τον κόσμο δεν τον "καίει" το τι κάνει ο Βουλγαράκης.
ΥΓ2. Για τον κυνηγό φωτογραφιών πολιτικών μέσα σε καράβια (ειδικότης του η φωτογράφηση του Ρουσόπουλου στη γραμμή Αθήνα-Πάρος): Φίλε, ο Βουλγαράκης αναχώρησε σήμερα από Ηράκλειο για Αθήνα με το ημερήσιο πλοίο της γραμμής, ελπίζω να τον έβγαλες καμιά φωτογραφία...»

ΠΗΓΗ: http://taxalia.blogspot.com/2010/07/blog-post_8053.html