Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Υπουργικό Συμβούλιο στην Πάρο;

O πρωθυπουργός σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας τα ΝΕΑ, πρόκειται μέσα στο Σαββατοκύριακο, να καλέσει κάποιους υπουργούς στην Πάρο για συνεργασία.
Ηδη βρίσκεται κοντά του από το Σαββατοκύριακο ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χάρης Παμπούκης, ενώ τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να μεταβεί στο νησί και ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.
Σε "αποκλειστικότητα" σας δείχνουμε το ακριβές σημείο, που θα λάβουν χώρα οι συναντήσεις-συζητήσεις...

Διαβάστε το σχετικό άρθρο: .....

Υπουργικό Συμβούλιο στην Πάρο

Ο Γιώργος καλεί υπουργούς πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις
Υπουργούς καλεί στην Πάρο ο Γιώργος Παπανδρέου προτού λάβει τις οριστικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά του. Ηδη βρίσκεται κοντά του από το Σαββατοκύριακο ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χάρης Παμπούκης, ενώ τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να μεταβεί στο νησί και ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.
Η πρόσκληση προς τον κ. Γερουλάνο είχε γίνει πριν καν αρχίσουν οι διακοπές του Πρωθυπουργού και δεν αποκλείεται να υπάρξει υπενθύμιση για επίσκεψή του στο κυκλαδίτικο νησί πριν από τον Δεκαπενταύγουστο. Το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός θέλει τους δύο στενούς του συνεργάτες και προσωπικούς του φίλους κοντά του στη διάρκεια της παραμονής του στην Πάρο, επιβεβαιώνει εν μέρει τις πληροφορίες που επιμένουν ότι ο κ. Παπανδρέου αυτές τις ημέρες θα καταλήξει στις αλλαγές που σκέφτεται να υλοποιήσει είτε στην κυβέρνηση είτε στο Μαξίμου είτε στο ΠΑΣΟΚ το επόμενο διάστημα. «Θα καλέσω κάποιους υπουργούς στην Πάρο», είπε ο Πρωθυπουργός προσφάτως σε συνεργάτες του, δίνοντας την αίσθηση ότι σχεδιάζει τροποποιήσεις. Πάντως, οι πληροφορίες σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ανασχηματισμού αναφέρουν ότι «ο κύβος ερρίφθη» και ότι μετά τις 20 Αυγούστου θα γίνουν ανακοινώσεις. Ο κ. Παπανδρέου δεν αποκλείεται πλην των κ.κ. Παμπούκη και Γερουλάνου να καλέσει στην Πάρο κι άλλους υπουργούς ή και στενούς του συνεργάτες.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4588758
http://citypress-gr.blogspot.com
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/08/o_11.html



http://taxalia.blogspot.com/2010/08/blog-post_2178.html