Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Η εγκληματικότητα οργιάζει για αυτό κι ο Μιχαλάκης θέλει να μετακινηθεί.. « Με Σύμμαχο Εσένα

Η εγκληματικότητα συνεχίζει να κάνει θραύση. Δείτε το αστυνομικό δελτίο του τελευταίου 24ωρου

Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010

Λεπτομερή πληροφόρηση, πιθανότατα εκ των έσω, για την ώρα και τον τόπο όπου πληρωνόταν η μισθοδοσία των εργαζομένων φαίνεται πως είχαν οι τέσσερις ένοπλοι κακοποιοί που λήστεψαν τα γραφεία κατασκευαστικής εταιρίας έξω από την Κομοτηνή. Οι δράστες γνώριζαν την διαρρύθμιση των γραφείων και ήξεραν πως να κινηθούν στον χώρο, γι’ αυτό οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχαν συνεργό μέσα στο προσωπικό! Οι ληστές έφτασαν με δύο μοτοσικλέτες στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ιόνιος» στην περιοχή της Καρυδιάς, όπου κατασκευάζεται ο κάθετος άξονας της Εγνατίας οδού ο οποίος θα συνδέει το νομό Ροδόπης με τη Βουλγαρία. Όρμησαν κατευθείαν στα γραφεία, ακινητοποίησαν τους υπάλληλους με την απειλή πιστολιών και άρπαξαν από το λογιστήριο την μισθοδοσία του προσωπικού, που δεν είχε καταβληθεί ακόμη. Με περισσότερα από 90.000 ευρώ στα χέρια, οι ληστές βγήκαν από τα γραφεία της εταιρείας πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό, ώστε να μην τολμήσει κάποιος να τους ακολουθήσει ή να εμποδίσει την διαφυγή τους και διέφυγαν με τις δύο μοτοσικλέτες προς άγνωστη κατεύθυνση.

Συμμορία διαρρηκτών με μαύρα ρούχα και ακάλυπτα πρόσωπα έχει ρημάξει την τελευταία εβδομάδα την περιοχή της Κύμης, εισβάλλοντας στα σπίτια και πιάνοντας στον ύπνο τους ιδιοκτήτες! Μετά τις διαδοχικές κλοπές, ήρθε η σειρά της προέδρου του τοπικού δημοτικού συμβουλίου να δοκιμάσει το κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί μεταξύ των δημοτών της! Οι «ληστές με τα μαύρα», όπως τους αποκαλούν οι κάτοικοι, δεν φορούν κουκούλες, είναι ηλικίας από 28 μέχρι 30 χρόνων και μιλούν πολύ καλά ελληνικά, σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων έτυχε να ξυπνήσουν και να βρεθούν αντιμέτωποί τους. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμοι, αφού συνέστησαν στα θύματά τους να… ξανακοιμηθούν και να μην ενοχλούνται από την παρουσία τους!
Τα ξημερώματα της Τρίτης, οι άγνωστοι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κύμης Αρετής Μπάτσα -Θωμά. Μπήκαν από ένα παράθυρο του πρώτου ορόφου που οι ένοικοι είχαν αφήσει ανοιχτό επειδή πίστευαν πως ήταν αδύνατον να… καταφέρουν να μπουν από εκεί και, χωρίς να τους ξυπνήσουν, άρπαξαν 380 ευρώ και αρκετά χρυσαφικά! Μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες, οι αστυνομικές αρχές κάνουν συνεχείς περιπολίες για να ανακαλύψουν τα ίχνη των δραστών.

Διάρρηξη σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο υπουργείο Εσωτερικών στην οδό Σταδίου 27.Αγνωστοι έσπασαν τα παράθυρα του πρώτου ορόφου, μπήκαν στο κυλικείο και απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Θύμα οργανωμένης απάτης έπεσε ένας 57χρονος άνδρας, στην Πάτρα. Την ώρα που βρισκόταν σε ΑΤΜ, της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Γεωργίου, προσπαθώντας να κάνει ανάληψη χρημάτων, δύο άγνωστοι τον πλησίασαν και με τη «μέθοδο της απασχόλησης» κατάφεραν όχι μόνο να του αφαιρέσουν την κάρτα, αλλά και να μάθουν τον κωδικό.
Στη συνέχεια οι δράστες προχώρησαν σε ανάληψη του ποσού των 1200 ευρώ και εξαφανίστηκαν.
Ακόμη ένα περιστατικό καταστροφής δημοτικής περιουσίας έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο στην πόλη της Λάρισας.

Άγνωστοι έκοψαν τουλάχιστον έξι κορύνες της οδού Παπαναστασίου (στο ύψος περίπου των ΕΛΤΑ) οι οποίες αντικαταστάθηκαν άμεσα από την αρμόδια υπηρεσία
Το ίδιο διάστημα παραδόθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς η χημική τουαλέτα που χρησιμοποιείται για τις ανάγκες των Λαϊκών Αγορών και βρισκόταν στο χώρο του παλιού κοιμητηρίου.

Κλοπή σημειώθηκε χθες σε κοσμηματοπωλείο της Πάτρας. Δύο άνδρες ηλικίας 35 και 60 χρόνων, κατάφεραν με την μέθοδο της απασχόλησης, να αφαιρέσουν ένα χρυσό δακτυλίδι αξίας 540 ευρώ από κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Ρήγα Φεραίου.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες εμφανίστηκαν ως πελάτες στο κοσμηματοπωλείο και κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή της πωλήτριας, για να επιτύχουν το στόχο τους.

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010

Τον τρόμο έζησε σήμερα το μεσημέρι ένας ημεδαπός στο Γαλάτσι, όταν δύο άγνωστοι του επιτέθηκαν, με σκοπό να τον ληστέψουν.
Σύμφωνα με τις αρχές, οι δύο δράστες πλησίασαν το θύμα επί της οδού Σιβόρων και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και τρία βιβλιάρια τραπεζών.
Στη συνέχεια και αφού άφησαν τραυματισμένο τον άτυχο περαστικό, επιβιβάστηκαν σε μια μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκαν.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ επί της οδού Λένορμαν στην Αθήνα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας άγνωστος εισέβαλε στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγε πεζός

Στην εθνική οδό Ισθμού – Επιδαύρου βρίσκεται το σούπερ μάρκετ στο οποίο εισέβαλαν οι δύο άγνωστοι άνδρες με σκοπό να το ληστέψουν.
Με το όπλο που κρατούσε ο πρώτος και το μαχαίρι του δεύτερου απείλησαν τον ιδιοκτήτη του σούπερ μάρκετ, αρπάζοντας άγνωστο χρηματικό ποσό και διαφεύγοντας πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Φωτιά σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μηχανιώνα της Θεσσαλονίκης έβαλαν σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες.Όπως έγινε γνωστό, οι εμπρηστές, αφού έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος -ιδιοκτησίας ημεδαπής- περιέλουσαν το εσωτερικό με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Στο χέρι τραυματίστηκε ένας ανυποψίαστος πεζός έξω από το κτίριο του ΟΛΠ στο Λιμάνι του Πειραιά.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Δευτέρας.
Οι δράστες της ληστείας ήταν δύο.
Πυροβόλησαν τον άνδρα στο χέρι και του αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Ήταν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένας άνδρας έφτασε μπροστά σε περίπτερο που βρίσκεται στη Χανιώτη Χαλκιδικής.
Ο άνδρας, κρατώντας όπλο στο χέρι του, απείλησε την 47χρονη ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, αρπάζοντας τις εισπράξεις της ημέρας, ύψους 7.500 ευρώ.Τη ληστεία αντιλήφθηκε περαστικός, ο οποίος ξεκίνησε να καταδιώκει τον δράστη, αναγκάζοντάς τον να πυροβολήσει στον αέρα μια φορά για εκφοβισμό.
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε υποκατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Πόντου, στο Καλαμάρι Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που μέλος της χρηματαποστολής εξερχόταν του καταστήματος, φέροντας δερμάτινο σάκο με χρήματα, τον πλησίασε άγνωστος, ο οποίος, αφού τον απείλησε με βαριοπούλα και κοντόκαννη καραμπίνα, του απέσπασε την τσάντα. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με αυτοκίνητο, όπου τον περίμενε συνεργός του. Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για λεία 100.000 ευρώ.

Δύο άγνωστοι, φορώντας μαύρα κράνη και κρατώντας πιστόλια, λήστεψαν το υποκατάστημα της αγροτικής τράπεζας, στη Νικήτη ΧαλκιδικήςΟι δράστες απέσπασαν 23.860 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή με μαύρη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Όπως βλέπετε η καθημερινή εγκληματικότητα συνεχίζει να εκθέτει άσχημα τον υπουργό, ο οποίος βλέποντας ότι δεν μπορεί να βγάλει άκρη, σύμφωνα με το ρεπορταζ του ΠΑΡΟΝ θέλει να μετακινηθεί.

Η εγκληματικότητα οργιάζει για αυτό κι ο Μιχαλάκης θέλει να μετακινηθεί.. « Με Σύμμαχο Εσένα