Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ:ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Σεπτεμβρίου 15, 2010

Σε υψηλούς τόνους διαψεύδει αυτό που ακούστηκε χθες στην εξεταστική για τη Siemens ο πρώην Υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης ενώ ξεκαθάρισε ότι όχι μόνο δεν αρνήθηκε να ανοίξουν οι λογαριασμοί του, αλλά, ότι όλα τα στοιχεία έχουν ήδη προσκομιστεί στην Βουλή δύο φορές. Μάλιστα διαβεβαίωσε ότι θα τα προσκομίσει εκ νέου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «την Δευτέρα το πρωί θα τους τα πάω για Τρίτη φορά, αφού δεν μπορούν να τα ζητήσουν από το διπλανό γραφείο». Διευκρίνισε δε ότι δεν ειδοποιήθηκε από τον κ. Αργύρη (για το ότι η επιτροπή «δεν μπορούσε» να βρει τα έγγραφα) για του οποίου την λειτουργία άφησε σαφείς αιχμές, ενώ παράλληλα του καταλόγισε απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων.

Η επίμαχη αναφορά στα χθεσινά πρακτικά:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης):

Κύριοι συνάδελφοι, διαβάζω την επιστολή του κ. Αργύρη προς την Επιτροπή μας. «Σε απάντηση σχετικών επιστολών σας με τις οποίες διαβιβάστηκαν αντίγραφα των απαντητικών επιστολών προς τον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής «για τη διερεύνηση της υπόθεσης SIEMENS στο σύνολό της», των κ.κ. Γεωργίου Αλογοσκούφη, Γεωργίου Βουλγαράκη και Χρήστου Μαρκογιαννάκη, σας πληροφορούμε ότι δεν είναι εφικτή η διενέργεια περαιτέρω ελέγχου, καθόσον δεν προσκομίστηκαν πρόσθετα στοιχεία από κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών των ιδίων καθώς και των μελών της οικογενείας τους, προκειμένου να προχωρήσουμε σε περαιτέρω έλεγχο.

Για διευκόλυνση σας, επισυνάπτονται αντίγραφα των σχετικών απαντητικών επιστολών τους.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω ενέργειες.».

http://olympia.gr/2010/09/15/%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83/