Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η περαίωση αποτελεί σκάνδαλο μεγίστου βαθμού κύριε Πρωθυπουργέ



Την ώρα που ο απλός πολίτης έχει δεχτεί δυσβάσταχτα χτυπήματα από την άμεση κι έμμεση φορολογία, η κυβέρνηση επιβραβεύει ιδιώτες και μεγάλες επιχειρήσεις που φοροδιαφεύγουν!!Καθώς επίσης και τους “μάγκες” που έχτιζαν αυθαίρετα, κάνοντας τους άνθρωπους που πλήρωσαν για να βγάλουν οικονομική άδεια να αισθάνονται σαν κορόιδα! Σημειώνεται ότι οι φοροφυγάδες με το κλείσιμο των βιβλίων τους μπορούν να πληρώσουν εως και 90% λιγότερο από τους νομοταγείς. Κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός μας μιλούσε για δίκαιη κοινωνία και διέθετε οικολογικές ευαισθησίες πριν αναλάβει την εξουσία. Ο Παπανδρέου έκανε την επιλογή του, το ίδιο θα κάνεις κι εσύ στις εκλογές στέλνοντας μήνυμα στους υποστηριχτές των επιτήδειων και της αεριτζίδικης επιχειρηματικότητας.
Μπράβο  στη ΝΔ που αντέδρασε σωστά χαρακτηρίζοντας το άδικο και δηλώνοντας ότι θα το ψηφίσει μόνο ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΝΕΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
Αυτές οι ρυθμίσεις αποτελούν μέγα σκάνδαλο και πρόκληση προς τους δοκιμαζόμενους πολίτες της χώρας κι όχι το Βατοπαίδι κύριε πρωθυπουργέ!

http://citizengr.wordpress.com/2010/09/27/%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%BF/