Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Αντ. Σαμαράς: Θα έρθουν χειρότερα με ενδεχόμενη νίκη ΠΑΣΟΚ

Κάλεσμα στους πολίτες να μην ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές απευθύνει σε συνέντευξή του στο Εθνος της Κυριακής ο Αντώνης Σαμαράς, προειδοποιώντας ότι ενδεχόμενη νίκη του κυβερνώντος κόμματος, θα του λύσει τα χέρια να κάνει πολύ χειρότερα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ ζητά από τους πολίτες να καταδικάσουν με την ψήφο τους το μνημόνιο, εκτιμώντας ότι εάν το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι τέτοιο που το ΠΑΣΟΚ μπορεί να το παρουσιάσει ως νίκη του, τότε θα λυθούν τα χέρια του να κάνει πολύ χειρότερα... «και άλλη αύξηση φόρων και άλλη περικοπή μισθών και επιδομάτων, κι άλλο νέκρωμα της αγοράς κι άλλα λουκέτα».

«Καλούμε τον κόσμο να αντιδράσει πολιτικά», λέει ο κ. Σαμαράς, τονίζοντας ότι «το μόνο που φοβάται το ΠΑΣΟΚ είναι η λαϊκή αντίδραση και αυτή πρέπει να νιώσει έντονα στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Ερωτηθείς τι θα πεί νίκη για τη ΝΔ στις εκλογές, αρκείται να απαντήσει: «Ο στόχος μας είναι πολύ ευρύτερος από λογαριασμούς πολιτικής αριθμητικής: να πείσουμε ότι έχουμε την εναλλακτική λύση».

Ο κ. Σαμαράς χαρακτηρίζει αντισυστημική την υποψηφιότητα Κικίλια στην περιφέρεια Αττικής. «Η επιλογή Κικίλια ικανοποιεί ένα πιεστικό αίτημα της κοινωνίας για νέα και άφθαρτα πρόσωπα. Εγώ έκανα το χρέος μου. Από εδώ και πέρα το λόγο έχουν οι πολίτες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1862862