Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόγραμμα περιοδειών των στελεχών της Ν.Δ. ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ξεκινήσει τις περιοδείες του από τους Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας την προσεχή Παρασκευή, ενώ μέχρι τις εκλογές θα επισκεφτεί τη Φθιώτιδα, την Πάτρα, το Αγρίνιο, την Κέρκυρα, την Τρίπολη, την Ημαθία, την Κρήτη, την Ήπειρο, την Κόρινθο, τη Θεσσαλία, τη Χίο και τη Μεσσηνία. Παράλληλα, θα περιοδεύσει, κατά το διάστημα αυτό, σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου.
Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί κατά το αντίστοιχο διάστημα τη Ρόδο, τη Σάμο, τη Θήβα, τον Πύργο, τη Ζάκυνθο, την Καρδίτσα, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Καστοριά, την Καβάλα και την Ξάνθη.
Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Δήμας θα επισκεφθεί την Πρέβεζα, τη Χαλκίδα, το Μεσολόγγι, την Πάτρα, την Κεφαλονιά, τη Σύρο, την Αλεξανδρούπολη, τον Βόλο, την Έδεσσα, τη Θεσσαλονίκη.
Και οι δύο Αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, παράλληλα θα περιοδεύσουν σε περιοχές της Αττικής.
Ο Εκπρόσωπος του κόμματος κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, θα επισκεφθεί τη Λάρισα, την Καλαμάτα, το Ναύπλιο και το Κιλκίς.
Ο Γραμματέας του Κόμματος κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος θα επισκεφθεί την Καλαμάτα, τη Σπάρτη, τα Γιαννιτσά, το Ρέθυμνο και τη Λαμία.
Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστας Τασούλας θα επισκεφθεί το Άργος, το Αίγιο, την Άμφισσα, τον Αγ. Νικόλαο και τα Τρίκαλα
Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής, κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα επισκεφθεί την Ηγουμενίτσα, την Ξάνθη, τη Λειβαδιά και τη Χίο.
Αναλυτικό πρόγραμμα Περιοδειών, έχει καταρτιστεί και για όλα τα Κοινοβουλευτικά στελέχη του Κόμματος, τα οποία –επικεφαλής κλιμακίων- μαζί με τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, τους Γραμματείς του κόμματος κ.λπ. θα επισκεφθούν ολόκληρη τη χώρα.