Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Την Τρίτη αναμένουμε το δεύτερο «ΟΧΙ» από τον Σαμαρά.


Για την προσεχή Τρίτη και ώρα 10 π.μ. ορίστηκε τελικά η συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου με τον Αντώνη Σαμαρά, στο μέγαρο Μαξίμου.
Η συνάντηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθόσον, αφενός η Τρίτη θα είναι μια φορτισμένη και συμβολική ημέρα λόγω της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για τις εργασιακές σχέσεις, αφετέρου γιατί ο πρωθυπουργός αναμένει την πολυπόθητη συναίνεση, δηλαδή την ανάληψη συνυπευθυνότητας από....
τον Αντώνη Σαμαρά, για τον κατήφορο που οδηγείται η χώρα.

Εμείς προβλέπουμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρόκειται φυσικά να συναινέσει στις επιλογές του ΠΑΣΟΚ, απλά θα θέσει προ των ευθυνών του τον πρωθυπουργό για την λάθος πορεία που έχει επιλέξει και ταυτόχρονα θα αντιπροτείνει στον κ. Παπανδρέου να συναινέσει εκείνος αφενός σε άλλο μίγμα οικονομικής πολιτικής, αφετέρου να συναινέσει προκειμένου να προχωρήσουν από κοινού για μετά τον Ιούνιο του 2013 σε αναθεώρηση του Συντάγματος.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι οποιαδήποτε συναίνεση από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά στην οικονομική πολιτική που ακολουθεί ο κ. Παπανδρέου, θα οδηγήσει τόσο τον ίδιο όσο και τη Νέα Δημοκρατία στην πολιτική τους εξαφάνιση. Σε περίπτωση που ο Αντώνης Σαμαράς δεχτεί να μπει στο κάδρο του μνημονίου, τότε είμαστε βέβαιοι ότι το πανίσχυρο προπαγανδιστικό σύστημα του ΠΑΣΟΚ θα τον εγκλωβίσει μέσα, ενώ ο κ. Παπανδρέου με τα άλλα κυβερνητικά στελέχη θα παριστάνουν τους αντιεξουσιαστές και τους πολέμιους του μνημονίου.

Είναι προτιμότερο για τον Αντώνη Σαμαρά να τον αποβάλει για δεύτερη φορά το Σύστημα, παρά τον αποβάλει ο λαός από την πολιτική του συνείδηση.  

Ο τόπος καλώς ή κακώς έχει μια τυπική κυβέρνηση, η οποία μόνη της έκανε τις επιλογές της και μόνη της θα τις βγάλει εις πέρας ή θα καταστραφεί. Συνενόχους δεν  
Αν έχει μετανιώσει ιδού η λύση. ΕΚΛΟΓΕΣ.