Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Νομίζει ότι θα… την βγάλει καθαρή

papakonstantinou_05.jpg
Ως ο πλέον ψευδόμενος υπουργός, μετά τον πρωθυπουργό, χαρακτηρίζεται από τους συναδέλφους του ο Παπακωνσταντίνου οι οποίοι πλέον του επιτίθενται ανοιχτά έστω και αν ψηφίζουν τα νομοσχέδια του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Οικονομικών που δέχτηκε στο υπουργείο τριάντα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες δύο εβδομάδες ανέφερε σε συνομιλητές του ότι ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής του καθώς όλοι ανεξαιρέτως τον πέρασαν γενεές δεκατέσσερις με τα χειρότερα λόγια.
Κάποιος από τους παλαιούς κοινοβουλευτικούς του ΠΑΣΟΚ (εκλέγεται πριν από το 1981) ανέφερε με νόημα ότι ο Παπακωνσταντίνου δεν έχει μεριμνήσει για την επόμενη μέρα.
«Νομίζει πως θα την βγάλει καθαρή αλλά τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου έτσι όπως τα σκέφτεται» είπε. Αυτά ακούει και ο Ραγκούσης ο οποίος το τελευταίο διάστημα κρατά αποστάσεις..
Σιωπά.. και περιμένει.
Πατήστε και εδώ, για την συνέντευξη του κ. Γ. Παπακωνστατνίνου στο Mega: Πότε έλεγε την αλήθεια; (Video) 
http://www.parapolitika.gr/el/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1%E2%80%A6-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE