Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Τα ΜΑΤ στην Κοζάνη...

Aπό την Επιτροπή ΜΜΕ Πολυτεχνικών Τμημάτων
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Κοζάνη

VIDEO ΝΤΡΟΠΗΣ:
http://www.youtube.com/watch?v=FcI-zVhYzAg
(Να θυμίσω στον κύριο Πρωθυπουργό ότι μόλις πρόσφατα ο ίδιος ήταν μέλος των πορειών διαμαρτυρίας με σηκωμένες γροθιές. Τότε οι πορείες ήταν θεμιτές, σήμερα καταστέλλονται με ξύλο και δακρυγόνα.)

Προς τα ΜΜΕ:
Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα που ακολουθούν. Θέλουμε να προβάλουμε το πρόβλημά μας παραέξω. Και δεν εννοούμε το ξύλο που φάγαμε χτες από τα ΜΑΤ, αλλά τα χρόνια προβλήματα και αιτήματα που έχουμε σαν Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας! (Είμαστε ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ και...
 κάνουμε μάθημα σε αποθήκες supermarket και σε πολυκατοικία).
Θέλουμε να ακουστεί
η φωνή μας στον κόσμο! Εδώ και ένα μήνα στέλναμε δελτία τύπου με τις κινήσεις μας και τα αιτήματά μας όσο αφορά το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και την παιδεία γενικότερα, σε τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιόφωνα και τα ΜΜΕ μας αγνοούν. Τα ΜΜΕ που ασχολήθηκαν έστω και λίγο με το θέμα μας μπορούμε να τα μετρήσουμε στα δάχτυλα του ενός χεριού μας.
Η κατάσταση που βιώνουμε σαν φοιτητές είναι τραγική. Ασχοληθείτε και λίγο μαζί μας. Απλοί φοιτητές είμαστε. Οι δύο φοιτητικοί σύλλογοι δρουν και διαμαρτύρονται για τα προβλήματά μας, μακριά από κομματικά και παραταξιακά συμφέροντα. Οι αφίσες και οι κομματικές γραμμές δεν έχουν ύπαρξη πλέον στα τμήματά μας (http://www.youtube.com/watch?v=9CgWE52aN78).
Μέσα από το blog των φοιτητών των Πολυτεχνικών τμημάτων στην Κοζάνη μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το ιστορικό των κινητοποιήσεων. (http://news-uowm.blogspot.com/)
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΡΑ, αλλά υπάρχουμε και εμείς εδώ. Και θέλουμε να μάθουν και άλλοι την ύπαρξή μας και τα αιτήματά μας...
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 69 81 37 98 54

e-mail:
press.pdm.koz@gmail.com
Ιστοσελίδα:
http://news-uowm.blogspot.com/