Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Άγριο γιουχάισμα σε πρώην υπουργό


Άγριο γιουχάισμα σε πρώην υπουργό

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011, 12:15
Τους χάλασαν τη φιέστα οι απολυθέντες συμβασιούχοι του Δήμου Ηλιούπολης, οι οποίοι βλέποντας τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να μπαίνει στην αίθουσα της εκδήλωσης βγήκαν από τα ρούχα τους και άρχισαν να του σέρνουν τα εξ αμάξης.

Όλα ήταν προγραμματισμένα εκείνη την ημέρα στα τέλη του Δεκέμβρη για τη «στέψη» του «πράσινου» δημάρχου στο δημαρχιακό θώκο της πόλης του Ήλιου. Είχαν έρθει βουλευτές, συνδικαλιστές και πρώην υπουργοί, για να δώσουν μαζί με τους κατοίκους της περιοχής χρώμα στη νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Ηλιούπολης.

Αντ’ αυτών… είχαμε άγρια γιουχαΐσματα και σκληρές βρισιές κατά του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Β’ Αθήνας αλλά και πρώην συνδικαλιστή, Χρήστου Πρωτόπαπα από τους εκπροσώπους του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι οποίοι παρίσταντο στην εκδήλωση, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμβασιούχοι στο Δήμο Ηλιούπολλης.

Οι απολυθέντες συμβασιούχοι δεν μπόρεσαν να τιθασεύσουν τα νεύρα τους και εξαπέλυσαν λεκτικές βολές κατά του Χρήστου Πρωτόπαπα. Ηρέμησαν μόνο, όταν ο πρώην υπουργός εγκατέλειψε το χώρο και μάλιστα από την πίσω πόρτα. Ο ίδιος ο Χ. Πρωτόπαπας εντοπίζει μόνο ένα άτομο, το οποίο του επετέθη λεκτικά, που τον θεωρεί και τοπικό ηγέτη του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ και εκτοξεύει και διαψεύδει πως εγκατέλειψε τον χώρο από την πίσω πόρτα, για να εκτονωθούν οι αντιδράσεις. «Τους αγνοήσαμε, παραμείναμε στην αίθουσα και κάναμε τη δουλειά μας», είπε στη zougla.gr o Χ. Πρωτόπαπας.

Όσο για το δήμαρχο κ. Βαλασσόπουλο; Μούγκα στη στρούγκα ο άνθρωπος. Ακόμα κλαίει αλλά όχι στην πλατεία Κλαυθμώνος αλλά στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.