Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ο απόλυτος λαϊκιστής πολιτικός. Ο μεγαλύτερος ενσυνείδητα λαϊκιστής πολιτικός που είδε η Ελλάδα μας


Αφού κέρδισε τις εκλογές με το σύνθημα "λεφτά υπάρχουν"και την υπόσχεση αυξήσεων και παροχών αντί παγώματος και δημοσιονομικών μέτρων που υποσχέθηκε ο Καραμανλής. Χθες προχωρεί σε ακόμα μία απίστευτου μεγέθους λαϊκίστικη έκφραση. Είναι το νέο… σύντομο λαικιστικό παραλήρημα του ΓΑΠ… το αμίμητο:

Απαγορεύω την πώληση γης με νόμο!
Δεν πουλάω γη
!

Ο ίδιος άνθρωπος που υπέγραψε την ντροπιαστική και κατοχική σύμβαση με το ΔΝΤ και την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα. Όπου προβλέπεται ότι μπορεί να μας κατάσχουν γη σε περίπτωση που δεν ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.
Τις εκτάσεις αυτές λοιπόν έχουν δικαίωμα να τις μεταπωλήσουν σε άλλους…
Άρα έχουμε και λέμε.

Το δημόσιο δεν έχει δικαίωμα να πουλήσει γη, παρά μόνο να νοικιάσει για 99 χρόνια για παράδειγμα ή και να την κατέχει για ακόμη 99 με ευνοϊκούς όρους! Το ΔΝΤ όμως θα έχει!!

Να θυμίσουμε δυο τρία θεματάκια στον αρχηγό μας
(Έτσι για να μην νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο δηλαδή!)
  • Να θυμίσουμε στον πρωθυπουργό μας, ότι η μισή Ελλάδα (ως έκταση) δεν συμπλήρωσε ακόμη 99!! χρόνια από την απελευθέρωσή της!!
  • Να θυμίσουμε επίσης ότι το παραμύθι αυτό που μας παρουσιάζει σήμερα ο αρχιλαϊκιστής αρχηγός μας είναι μία τακτική των ανατολικών ευρωπαϊκών –πρώην σοβιετικών- χωρών, οι οποίες φυσικά ξεπούλησαν τα πάντα με ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια λογική, το δεν πουλάω… αλλά νοικιάζω για 99 χρόνια!!
  • Τέλος να σας θυμίζουμε ότι στις χώρες αυτές, ούτε οι ιδιώτες έχουν το δικαίωμα πώλησης της γης παρά μόνο την ενοικίαση της για 99 χρόνια…..
Αγαπητέ αξιότιμε αρχιλαϊκιστή αργηγέ (τους)…
Ξύπνα* ώρα για ύπνο…

*Διότι σε λίγο οι μόνοι που θα έχουν δικαίωμα για δική τους γη –μετά από κατάσχεση- θα είναι οι τραπεζίτες!!