Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Το Δημοψήφισμα αναγκαίο όσο ποτέ.!


Είναι γνωστό, ότι ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1897, έγινε με ενθάρρυνση των Γερμανών, που είχαν ένα μόνο σκοπό. Την ικανοποιήση των Γερμανών ομολογιούχων και την επιβολή οικονομικού ελέγχου στην χώρα μας! Και φυσικά μετά την ήττα μας η χώρας ήλθε στα χέρια της ΔΟΕ (Διεθνής Οικονομική Επιτροπή) κάτι ανάλογο με  την σημερινή Τρόικα!
Ο λαός μας λέει ότι η ζωή κάνει κύκλους. Και  πράγματι έχει δίκιο ο σοφός λαό μας. 
Η κακοδιαχείριση των κυβερνήσεων  μας ξανά έριξε στα χέρια  των ΓΕΡΜΑΝΩΝ και όχι μόνο.
Σήμερα δεν χρειάζεται πόλεμος, ποτέ δεν ξέρεις,  αλλά μέσω  των τραπεζών γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τον ίδιο λόγο.
Πανηγυρίζουν, οι πολιτικοί μας, ότι μας έδωσαν επιμήκυνση του δανείου (ελεγχόμενη χρεωκοπία;), άρα πάμε καλά! Φυσικά, αποκρύβουν ότι μας το έδωσαν, διότι προστατεύουν πάνω από όλα τις τράπεζες τους, οι δε  όροι είναι επαχθέστατοι  για την χώρα!
Φυσικά έπρεπε να πουλήσουν και οι μεν και οι δε (πολιτικοί) την πραμάτεια τους!
Αλλά το έργο δεν σταμάταει εδώ. Ετοιμάζουν το ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ! 
Αυτό θα γίνει μέσω, της ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ  ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ, όπου θεσμοθετούν στην ουσία ελεγχόμενη πτώχευση για όσες χώρες αδυνατούν βγούν στις αγορές! Και επειδή μια τέτοια αναθεώρηση είναι προς την κατεύθυνση της "Κινεζοποιήσης" της ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ειδικά δε για μας ανοίγει το δρόμο, για την καταλήστευση της χώρας από την "διεθνή των δανειστών". 
Η τυπική απόφαση θα  ληφθεί τον ΙΟΥΝΙΟ.
Από τώρα και μέχρι τότε υπάρχει ο καιρός να γίνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ώστε εμείς να αποφασίσουμε, αν θα απορρίψουμε μια τέτοια εξέλιξη και κατά ακολουθία την ελεγχόμενη πτώχευση διαρκείας που θα ολοκλήρωση την ήδη "κινεζοποιήση" της ζωής μας.
Και πρέπει να γίνει διότι και τα δύο κόμματα αποκρύπτουν συστηματικά τι μας περιμένει.
Το μεν ΠΑΣΟΚ, ήδη αφερέγγυο από τα προεκλογικά λόγια, θα χρησιμοποιήσει τα ντόπια παπαγαλάκια να μας πείσουν για  το συμφέρον μας, η δε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δείχνει ανίκανη να προτείνει άλλη  λύση, φωνάζει για ανάπτυξη αλλά δεν φωνάζει για  την ισοπέδωση των πάντων, άρα ο μόνος δρόμος είναι το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! 
Αν είναι να βγάλουμε τα μάτια μας ας το κάνουμε  μόνοι μας!

Υ.Γ. Η "κινεζοποιήση" της χώρας γίνεται με την "ανοχή" μας. Τώρα όσο πότε άλλοτε θα πρέπει να ζητήσουμε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ας μην αφήσουμε και αυτή την ευκαιρία  να περάσει για μην στενοχωρήσουμε το κόμμα μας!


ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ