Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Παραπληροφόρηση από το παχύδερμο ότι δήθεν έκραξαν τον Μητσοτάκη στην κηδεία του ενός παλικαριού, ενώ κρύβει ότι έκραξαν Ραχωβίτσα-Φράγκο!

Εδώ και ώρα το Παχύδερμο του πρώτου φλέματος γράφει ότι "Βράζει ο κόσμος για τους πολιτικούς-Κακήν κακώς εκδιώχθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από τον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον 23χρονο αστυνομικό Γιάννη Ευαγγελινέλη".
Να αρχίσουμε από τα βασικά: το παχύδερμο δεν ξέρει ούτε καν σε ποια εκκλησία έγινε η κηδεία, καθώς δεν έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου, αλλά στον Ιερό Ναό Αναστάσεων του Λαζάρου, στο Νεκροταφείο Περιστερίου.
Κι επειδή ήμουν παρόν, φυσικά και δεν εκδιώχθηκε κακήν κακώς ο Μητσοτάκης από τον κόσμο. Ο Μητσοτάκης ήρθε, μπήκε στην εκκλησία, συλλυπήθηκε κι έφυγε. Το τι έγινε μέσα στην εκκλησία, αν οι γονείς του παιδιού του είπαν να φύγει, δεν το ξέρει κανείς. Και κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο, εκείνη την ώρα, έξω από την εκκλησία, όπου βρισκόμουν. Κι ο Επίτιμος ήρθε κι έφυγε χωρίς κανείς να του πει τίποτα, αντίθετα ορισμένοι συζητώντας μεταξύ τους είπαν "μπράβο του που ήρθε τουλάχιστον κάποιος".

Αντίθετα, ο χοντρός του πρώτου φλέματος, αποκρύπτει ότι ο κόσμος "έκραξε" τον Αρχηγό ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο και τον υπαρχηγό της ΕΛΑΣ και "ιδρυτή" της ΔΙΑΣ Ραχωβίτσα, κατά την αποχώρηση τους.
Αποκρύπτει ότι ο κόσμος φώναζε "δώστε όπλα στον λαό, να σταθεί στο πλάι της Αστυνομίας".
Αποκρύπτει τις κατάρες κατά των δολοφόνων, τις φωνές για εκδίκηση και τις φωνές κατά της Αλβανικής μαφίας. Προβάλλει αυτό που τον συμφέρει.
Ως γνωστός, το blog αυτό είναι το τελευταίο που θα υπερασπιζόταν τον Μητσοτάκη. Ωστόσο, όταν σε κάποιο γεγονός είμαστε παρόντες, δεν ανεχόμαστε τη διαστρεύλωση από κανέναν. Ειδικά δε, από παχύδερμα.

http://dexiextrem.blogspot.com/2011/03/blog-post_741.html