Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΤΣΟΥΚΑΤΟ


http://olympiada.files.wordpress.com/2010/06/cf84cf83cebfcf85cebaceaccf84cebfcf82-ceb3ceadcebbceb9cebf-cebfcf81cf86ceb1cebdceac.jpg?w=504&h=378Αύριο (ΣΗΜΕΡΑ) 3 Μαρτίου 2011 και περί ώρας 09.30 στη τ. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 4 αίθουσα 1 θα διεξαχθεί  η δίκη του συκοφάντη βουλευτή Καμμένου Παναγιώτη (Πάνου) του Ηλία και της Πολυτίμης.
Ενάγων ο τίμιος φτωχός φαρμακοποιός Θεόδωρος Τσουκάτος ο επονομαζόμενος και «στρατηγός» ή «ταμίας του Αρχιερέα της διαπλοκής».
Ο κύριος Καμμένος πρέπει να καταβάλει το ποσόν των 200.000 ευρώ (και όχι γερμανικών μάρκων)
διότι είχε το θράσος να επιβεβαιώσει ότι ο ενάγων, όπως ο ίδιος ομολόγησε, πήρε 1.000.000 γερμανικά μάρκα για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ και ότι δεν πίστεψε τον σωτήρα της Ελλάδος κ. Παπακωνσταντίνου, σημερινό υπουργό Οικονομίας που φημίζεται για την αξιοπιστία του, ότι δεν πήγαν τα χρήματα στο ταμείο της Χαριλάου Τρικούπη.
Διότι δεν σεβάστηκε τη φήμη του αγωνιστή Θεόδωρου και τόλμησε να αναφέρει στην Εξεταστική της Siemens ότι όπως παραδέχτηκε ο Χριστοφοράκος, η Siemens AEG, η Siemens ΕΛΛΑΣ,  η Ελληνική, η Ελβετική, η Γερμανική δικαιοσύνη, η γνωστή συκοφάντης Αριστέα  Μπουγάτσου, υπάρχει άλλο 1 .000.000 ευρώ για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ στην Ελβετία.

Όσοι παρευρεθούν για να χειροκροτήσουν,  αποθεώσουν τον κύριο Τσουκάτο να συμπαρασταθούν στον άνθρωπο που συκοφαντεί ο Καμμένος, παρακαλούνται όπως ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του Τομεάρχη Παιδείας αυτοδημιούργητου πολιτικού κύριου Άρη Σπηλιωτόπουλου, που σε βαρυσήμαντο άρθρο του στο blog του αρχισυντάκτη του πιο αξιόπιστου δελτίου ειδήσεων MEGA κ. Χρήστου Παναγόπουλου καταδίκασε ρητά και κατηγορηματικά τους προπηλακισμούς και τις αντιδράσεις κατά του Γεωργίου Παπανδρέου, του Θεόδωρου Πάγκαλου και άλλων και αποφεύγουν όπως :
  1. φτύνουν ,
  2. μουντζώνουν,
  3. θωπεύουν τα γεννητικά τους όργανα ,
  4. μιλούν γαλλικά όπως οι αναρχοτρομοκράτες  στο Παρίσι

Οι συνήγοροι του κακούργου Καμμένου κα Έλενα Τζούλη και Κωνσταντίνος Τζαβάρας (ο γνωστός συκοφάντης του Πρετεντέρη ) δηλώσαν ότι θα απαγορεύσουν ρητά να ακολουθήσουν οι πολίτες τους αναρχικούς που στις 16.00 θα πάνε στο σπίτι του Κωνσταντίνου Σημίτη.
Μετά τιμής
Χρήστος Καραβέλας – Ουρουγουάη