Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Υπουργός του ΠΑΣΟΚ (νυν) με 342 εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του!




Είναι από τους λεγόμενους πρωτοκλασάτους, εκλέγεται πάνω από 3 τριετίες, έχει χρηματίσει Υπουργός σε διαφορετικά Υπουργεία, είναι παντρεμένος, οπαδός του Ολυμπιακού και πέρασε ιλαρά όταν ήταν 6 χρονών.
Σύμφωνα με φήμες που γίνονται όλο και πιό έντονες και προέρχονται από αξιόπιστες πηγές του ΣΔΟΕ, ο Υπουργός έχει το μεγαλύτερο μέρος των καταθέσεων σε δολάρια.

Πώς θα σας φαινόταν μια τέτοια είδηση;
Απίστευτη, έτσι;
Και γιατί τότε γίνεται εύκολα πιστευτή η είδηση "γαλάζιος υπουργός με 178 εκ.ευρώ στο λογαριασμό του";
Εδώ, είναι το μυστικό της διαφοράς ΠΑΣΟΚ και άλλων.
Το σύστημα ΠΑΣΟΚ έμαθε να κυβερνά με την επιτυχημένη πολιτική της λάσπης. Οι άνθρωποι είναι άξιοι μαθητές του Γκέμπελς.
Αλλά το πρόβλημα δεν είναι στο ΠΑΣΟΚ, είναι στη "δικαιοσύνη". Πού δεν ξεκινά έρευνα -έπρεπε να το κάνει ήδη- να βρεί από ξεκίνησαν αυτές οι φήμες και πόσο και ποιοί ευθύνονται από το ΣΔΟΕ
.
Τόσες μέρες σέρνεται φημολογία -με τον κλασικό χυδαίο πασοκικό τρόπο- ανάλογη με αυτή του "e-mail της zougla", που ο Καρχιμάκης, ανακοίνωσε σε εκείνη την περίφημη -μνημείο μαλακίας- δήλωσή του, ότι "η ΝΔ είναι πίσω από το e-mail".
Φυσικά δεν ήταν η Ν.Δ. από πίσω, αλλά το blog του ειδησειογραφικού site zougla και κάποιος ..."τορναδόρος". Και φυσικά, όπως γράψαμε δεκάδες φορές από τότε, η υπόθεση θάφτηκε με απόλυτη ευθύνη της Δίωξης Ηλ.κού Εγκλήματος, η οποία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε και έστειλε στον εισαγγελέα 10 άτομα που διακινούσαν το επίμαχο e-mail της χρεωκοπίας, ξεχνώντας να μας πεί, πού δημοσιεύθηκε (στη zougla και όχι σε blog όπως θέλουν τα λαμόγια των ΜΜΕ, να μείνει στη μνήμη του κόσμου).

Μια ίδια περίπτωση είναι κι αυτή με τον "Υπουργό με τα 178 εκ." που σέρνεται εδώ κι ένα μήνα.
Υπάρχει η βεβαιότητα πλέον ότι οι "φήμες" δεν δημιουργήθηκαν από ανώνυμους, αλλά από το ίδιο το Σ.Δ.Ο.Ε.
Σήμερα ο Σπύρος Καρατζαφέρης κατονόμασε τον κ.Λιάπη (δείτε το βίντεο εδώ), ο οποίος απήντησε οργισμένα με μήνυση και υπενθύμισε ότι "οι λογαριασμοί του έχουν ήδη ανοιχθεί".

Βέβαια, ο Σπύρος, φύλαξε τον πισινό του, αφού είπε ότι ναι μεν από το ΣΔΟΕ του έδειξαν το όνομα του Λιάπη, αλλά αυτός όταν πήγε στην ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ (όπου τον έστειλαν οι πληροφορίες του ΣΔΟΕ), βρήκε μόνο 17.000 ευρώ στους λογαριασμούς Λιάπη.

Επίσης είπε ότι ο ΣΔΟΕ του υπέδειξε άλλους δύο Υπουργούς, με εκατοντάδες εκατομμύρια καταθέσεων, του ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά. Το δεύτερο κομμάτι της αναφοράς Καρατζαφέρη, απεκρύβη φυσικά από το σύνολο των ΜΜΕ, τα οποία αναφέρθηκαν στον Λιάπη, αλλά έκαναν τουμπεκί στην αναφορά του σε Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Πιθανώς, όλα είναι στη φαντασία του έτσι κι αλλιώς ευφάνταστου δημοσιογράφου, που ψάχνει απεγνωσμένα να ξαναβγεί στο φως της δημοσιότητας.

Αλλά εμείς ρωτάμε:
Είναι δυνατόν να προχωρήσει η Ελλάδα, με αυτό το κλίμα της λασπολογίας;
Ας υποθέσουμε ότι θα δικαιωθεί ο Λιάπης από τα δικαστήρια και θα καταδικαστούν κάποιοι δημοσιογράφοι.
Μέχρι να γίνει αυτό -να τελεσιδικήσει η υπόθεση- θα περάσουν 15 χρόνια.
Γιατί, μέχρι τότε να τρέχει να αποδείξει κάποιος ότι δεν είναι κλέφτης, αντί να αποδείξουν οι κατήγοροί του ότι είναι;

Η βρώμικη πασοκική προπαγάνδα έχει αλλάξει το DNA της δικαιοσύνης: όλοι οι πολιτικοί του αντίπαλοι είναι ένοχοι και πρέπει συνεχώς να τρέχουν να αποδεικνύουν την αθωώτητά τους.
Όπως ο Τσίπρας π.χ. που πρέπει να αποδείξε ότι δεν σχεδιάζει τη ....δολοφονία του Πάγκαλου, όπως τον κατηγόρησε ο ίδιος.

Ε, δεν γίνεται έτσι κράτος !

Μπορεί να ικανοποιείται το λαϊκό αίσθημα ορισμένων ηλιθίων, αλλά με τη συνεχή κατασυκοφάντηση με τους βρώμικους, ελεεινούς, μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ, η χώρα ζεί μέσα σε ένα δηλητηριασμένο κλίμα.
Διαλύεται η χώρα, για να έχει συνοχή το ΠΑΣΟΚ.

Αν λοιπόν τον παραπλανητικό τίτλο μας, τον αναπαρήγαγαν με τον ίδιο ρυθμό, που παίζει το θέμα Λιάπη, τι θα γινόταν; Θα έπρεπε να τρέχουν όλοι οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ να αποδείξουν ότι δεν έχουν 342 εκατομμύρια στην τράπεζα;