Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Απίστευτη επαναφορά Μπιρμπίλη: Κουμάντο κάνω εγώ με εντολή του πρωθυπουργού, κανείς άλλος!


μπιρμπίληΑλλάζει ο εσωκομματικός χάρτης στο ΠΑΣΟΚ μετά από παρασκήνιο ημερών που ακολούθησε την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων με πρωτοβουλία Παπουτσή και του αρχηγού της ΕΛΑΣ Λ. Οικονόμου.
Η εξέλιξη αυτή είχε προκαλέσει εσωκομματικούς τριγμούς αφού φαίνεται ότι κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ επέμεναν να διατηρούν την εμπόλεμη κατάσταση στην Κερατέα για χάρη ιδιωτικών συμφερόντων. Αυτοί δεν έκρυψαν την δυσαρέσκεια τους και άρχισαν τον πόλεμο στον Παπουτσή. Ο τελευταίος, βρήκε σύμμαχο τον Μιχάλη Καρχιμάκη που έσπευσε να αποτελέσει αντίβαρο στον πόλεμο φθοράς που ξεκινούσε.
Οι εξελίξεις όμως πήραν απρόσμενη τροπή μετά την “κρυφή” συνάντηση που είχε πριν λίγο η Τίνα Μπιρμπίλη με παράγοντες και εκπροσώπους των κατοίκων της Κερατέας.
Η Τίνα Μπιρμπίλη λοιπόν, όχι απλώς πήρε το μέρος του Παπουτσή συζητώντας για ανατροπή του σχεδίου και αντικατάσταση σε οικολογικές δομές, αλλά όταν οι κάτοικοι την ρώτησαν…
¨Μα καλά κυρία υπουργέ, είστε σίγουρη ότι θα σας επιτρέψουν να κάνετε τέτοιες αλλαγές;”
Αυτή τους αποστόμωσε λέγοντας επί λέξη:
“Έχω την απόλυτη πρωτοβουλία κινήσεων για το θέμα με εντολή του πρωθυπουργού. Οι τελικές αποφάσεις είναι δικές μου και κανενός άλλου”.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, όσοι έσπευσαν να μιλήσουν για έξοδο της Μπιρμπίλη από την κυβέρνηση, ελέω Παπακωνσταντίνου, δεν θα πρέπει να νιώθουν άνετα.
Και η Μπιρμπίλη δεν φάνηκε να κάνει πλάκα.