Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΑΛΛΑΧΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Του Νίκου Καρά

Τα τελευταία γκάλοπ έδειξαν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Ένα είναι ,ότι και τα δύο μεγάλα κόμματα , δεν ξεπερνούν το 40-43% των ερωτηθέντων! Αυτό δείχνει ότι ο λαός είναι βαθιά απογοητευμένος και από τους δύο. Επίσης ότι η διαφορά μεταξύ των δυο κομμάτων έχει φτάσει 1.8%! Το μεν ΠΑΣΟΚ ,έχει ..
γύρω στο 21%, η δε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,κάπου 19-20%. Και για το μεν ΠΑΣΟΚ ,η φθορά του είναι φυσιολογική , μην το αναλύσουμε το καταλαβαίνετε, για τηνΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,με ένα ΠΑΣΟΚ που καταρρέει , τα αποτελέσματα είναι τραγικά όσο και να θέλουν να πανηγυρίζουν. Τι φταίει όμως και δεν φεύγει μπροστά; Γιατί δεν προσελκύει τον Έλληνα ώστε να αποκτήσει την δυναμική που
χρειάζεται να βάλει στοπ στον κατήφορο της χώρας;
Σε αυτά τα ερωτήματα σαν απλός πολίτης ,χωρίς εξαρτήσεις, θα προσπαθήσω να απαντήσω.

Η ΝΔ στις τελευταίες εκλογές έχασε πανηγυρικά. Ο κόσμος της απογοητεύθηκε πλήρως όχι για μόνο για την ήττα αλλά και για την διαφορά. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ παραιτήθηκε οικειοθελώς και ετέθη θέμα αρχηγίας. Ένα θέμα που λύθηκε, μετά από τόσα χρόνια με τον καλύτερο τρόπο , με εκλογή από την βάση. Νικητής ο ΣΑΜΑΡΑΣ , που έδωσε μια μεγάλη ελπίδα ότι η παράταξη θα να ανακάμψει, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμη. Φταίει ο ίδιος 100%; Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Την άλλη μέρα των εκλογών , η άλλη μεγάλη αντίπαλος κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ενώ έλεγε ότι θα μείνει απλός στρατιώτης άνοιξε την πόρτα και την έκανε να πάει να γίνει στρατηγός !!!!! Στην συνέχεια ήλθε η ώρα των ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ ! Ότι και να έκανε ο ΣΑΜΑΡΑΣ , το περνάγανε ότι θίγει τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Ακόμη και τώρα αν διαβάσεις στα σαιτ τον αναπολούν. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣαπεχώρησε , μόνος του , όπως επέλεξε και τον δρόμο της σιωπής. Γιατί ; Ο ίδιος μόνο γνωρίζει , κανείς άλλος .Αυτός θ αποφασίσει , πότε θα μιλήσει για όλα , διότι τα ξέρει όλα! Αλλά η συμπεριφορά αυτή των ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ μόνο κακό κάνει και στον ίδιο και στην παράταξη!

Και ερχόμαστε στον αρχηγό. Γιατί η ΝΔ δεν αυξάνει τα ποσοστά της; Τι φταίει;

Ξεκίνησε την αρχηγία του με χίλια προβλήματα.

Ενώ ο κόσμος τον αγκάλιασε στην ΡΗΓΙΛΛΗΣ τον είδαν σαν τον απρόσκλητο μουσαφίρη που ήλθε να τους χαλάσει τα σχέδια.!!

Αρχικά είχε κι έχει απέναντι του τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ , όπου από το πρωί μέχρι το βράδυ στηρίζουν ΠΑΣΟΚ και το ΔΝΤ , παράλληλα παίζουν όποιον θέλουν αρκεί να μιλάει κατά του ΣΑΜΑΡΑ! Ακόμη και όταν , δεν ψήφισε σωστά το μνημόνιο, ορισμένοι βουλευτές-λαγοί την κάνανε για την νέα στρατηγό διότι διαφώνησαν επειδή δεν στήριξε μνημόνιο! Τώρα τι λένε;

Τα δε ΜΜΕ ,μετά την άρνηση του ,τον παρουσίασαν περίπου σαν προδότητης χώρας , ενώ τα γεγονότα φωτογραφίζουν τον πραγματικό , αλλά οι διαπλεκόμενοι που κάνουν την κρίση ευκαιρία συνεχίζουν τον χαβά τους!

Στην συνέχεια ,η τακτική απέναντι στην κυβέρνηση , είναι νεφελώδης , παρ ότι έχει ορισμένα καλά στοιχεία , σε συνδυασμό δε με την ψήφιση των μισών νομοσχεδίων του ΠΑΣΟΚ , ο λαός στην καλύτερη περίπτωση την θεωρεί πολύ χαλαρή και στην χειρότερη μια κακή συνέχεια του ΠΑΣΟΚ.! Τι είδους πολιτική είναι να λες , ότι εμείς ψηφίσαμε τα αναγκαία για την χώρα , σεβόμαστε τις υπογραφές που μπήκανε , δηλαδή σέβεσαι την αντισυνταγματική κατοχική σύμβαση , λες ότι θα ζητήσουμε αλλαγή των όρων του μνημονίου; Και αν σου πουν όχι , τι θα πεις; Ότι εγώ ήθελα αλλά φταίνε οι προηγούμενοι; Για τα σκάνδαλα; Μία τακτική που δεν πείθει , διότι ο ΈΛΛΗΝΑΣ υποφέρει από τα βάρη και είναι πλέον πολύ δύσπιστος για όλα! Δεν φτάνουν όλα αυτά έχουμε τους ΣΑΜΑΡΙΚΟΥΣ , να βγαίνουν να βρίζουν τους ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ , λες και η παράταξη έχει τέτοια πολυτέλεια, οι δε ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ να αντιδρούν ανάλογα. Και ενώ η χώρα στενάζει η εικόνα της ΝΔ είναι στο μηδέν!

Κύριοι της ΝΔ αλλάξτε νοοτροπία.

Σταματήστε τα μαχαιρώματα και από την άλλη βγείτε από τα γυάλινα γραφεία σας πάτε στον δοκιμαζόμενο Έλληνα πολίτη στηρίχτε τον και παράλληλα φτιάξε ένα πιστικό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση. Μελετήστε τι έγινε , στην ΑΡΓΕΝΙΝΗ,ΕΚΟΥΑΔΟΡ, διότι το παρών με λόγια δεν τραβάει! Οι εκλογές είναι κοντά, μάλλον πριν την ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αν συνεχίσετε στο ίδιο βιολί θα τρίβετε δυστυχώς τα μάτια σας!

Και κάτι προς στους κ.κ. βουλευτές.

Η εποχή των διακοπών τελείωσε, βγείτε και δουλέψτε. Η εποχή ότι θα με στηρίξει ο άλφα η βήτα στις επερχόμενες εκλογές τελείωσε οριστικά!

Αυτές είναι οι θέσεις μου που έχουν ένα σκοπό την αφύπνιση!

Υ.Γ. Ορισμένα στελέχη εκεί στην ΣΥΓΓΡΟΥ θα πρέπει να καταλάβουν ότι η αλαζονική συμπεριφορά τους κάνει πάνω από όλα κακό στην παράταξη!

www.olympia.gr
http://taxalia.blogspot.com/2011/04/blog-post_9551.html