Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΤΩΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΠΛΟΗΓΗΣ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ.


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 18, 2011
Γράφει ο Νίκος Καράς
To ΠΑΣΟΚ πάντοτε είχε ένα ωραίο τρόπο να κάνει το μαύρο άσπρο με μεγάλη επιτυχία. Αυτή την επιτυχημένη συνταγή προσπαθεί για άλλη μία φορά να την εφαρμόσει με αφορμή τα νέα μέτρα. Τα απάνθρωπα μέτρα που θέλει να εφαρμόσει με εντολή του ΔΝΤ τα βαπτίζει ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ! Ναι ,ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ, που όμως οδηγεί στο πουθενά ή μάλλον στην εξαθλίωση της χώρας.
Θα γραφτούν πολλά για τον περίφημο ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ από διάφορους αναλυτές. Εγώ από την μεριά μου θα σταθώ σε τρία τέσσαρα σημεία του περίφημου ΧΑΡΤΗ.
  1. Συρρίκνωση των σχολείων. Δημιουργούνται πλέον γκέτο σχολείων. Το τι εκπαίδευση θα προσφέρουν αυτά τα γκέτο, το αναλογίζεσαι. Όλες οι κυβερνήσεις έπαιξαν μπιλιάρδο στην πλάτη των μαθητών αλλά τώρα έρχεται η κατοχική κυβέρνηση να δώσει την χαριστική βολή.
  2. ΥΓΕΙΑ .Μείωση κόστους περίθαλψης ανά περίπτωση. Θα πάς στο νοσοκομείο να γίνεις καλά αλλά μόνο καλά δεν θα γίνεσαι. Εξετάσεις πολύπλοκες δεν θα γίνονται λόγω κόστους. Αν χρειασθείς μια μαγνητική, δεν θα την κάνουν , διότι δεν την καλύπτουν. Όποτε αν έχεις χρήματα θα την κάνεις, αν δεν έχεις, τότε ο θεός βοηθός! Όμως θα έχουμε μείωση κόστους ανά περιστατικό και φυσικά αποταμίευση χρημάτων για τον ΣΩΡΟΣ και ΣΙΑ, αλλά εσύ θα πρέπει συνηθίσεις στην ιδέα να μην ζεις πολύ, όπως λέει και ΛΟΜΒΕΡΔΟΣ!
  3. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Μείωση αριθμού αστυνομικών τμημάτων!! Σε μια εποχή που ανθεί η εγκληματικότητα, ο νέος ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ, προβλέπει και αυτό! Από την άλλη λένε οι αστυνομικοί, οι γυναίκες να μην κυκλοφορούν μετά την δύση του ηλίου! Έχουν δίκιο. Περιπολικά χωρίς βενζίνα, αστυνομία να πολεμάει στην ΚΕΡΑΤΕΑ υπέρ των μεγαλοεργολάβων, να φυλάει τους πολιτικούς, θα βρει χρόνο να ασχοληθεί με τον πολίτη; Γι αυτό θα μειώσουμε τα αστυνομικά τμήματα μια και για σένα είναι άχρηστα. Μείνε στο σπίτι που θέλεις να βγεις έξω! Δεν γίνεται να έχεις και ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ και προστασία. Δεν το επιτρέπουν οι ξένοι κυβερνώντες!
  4. ΕΥΔΑΠ . Μέγα έγκλημα η πώληση των υδατίνων πόρων. Θα πάνε σε χέρια ιδιωτών όποτε θα συμβεί ότι έγινε στην Ν. ΑΜΕΡΙΚΗ. Όπου εκεί είπαν το νερό νεράκι μέχρι που τα έσπασαν όλα! Περίμενε και συ την σειρά σου, το λέει ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ.
Αυτά είναι μερικά σημεία του επαίσχυντου ΟΔΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ, ο οποίος έχει μόνο ένα σκοπό. Να οδηγήσει την χώρα στην πλήρη εξαθλίωση προς όφελος των ντόπιων και ξένων κερδοσκόπων!
Από και πέρα τίθεται ξανά το ερώτημα. Θα εξακολουθείς να παραμείνεις απαθής;
Υ.Γ. Από και μπρος τέρμα τα μνημόνια και όλα τα συναφή. Μόνο συστήματα πλοήγησης θα έχουμε μην σε χάσουμε! Ο Σημίτης τι θέλει να πει;