Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Υπουργείο Παιδειας: Εκδόθηκε η διευκρινιστική εγκύκλιος για την επιλογή Δ/ντών Σχ. Μονάδων. Αιτήσεις 9- 25/5/2011 - Ολόκληρη η εγκύκλιος - Το πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών, Ενημέρωση Δ. Μπράτης






Συναδέλφισσες ,συνάδελφοι

Σας κοινοποιώ την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας με θέμα : «Διευκρινίσεις σχετικά με την επιλογή υποψηφίων Διευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»

Οι αιτήσεις των υποψηφίων διευθυντών όλων των σχολικών μονάδων , συμπεριλαμβανομένου αυτών της Ειδικής Αγωγής, των Σ.Ε.Κ. και των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. θα  υποβάλλονται από 9-5-2011 έως 25-5-2011 ύστερα από πρόσκληση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης, η οποία αναρτάται στις διευθύνσεις και στα γραφεία εκπαίδευσης και δημοσιεύεται στο διαδίκτυο.
Επίσης συνημμένα σας επισυνάπτω τη σχετική αίτηση και υπόδειγμα «Υπηρεσιακών μεταβολών»

Δημήτρης Μπράτης

ΘΕΜΑ: «Διευκρινίσεις σχετικά με την επιλογή υποψηφίων Διευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»

Σε συνέχεια της αριθμ.45143/Δ2/13-4-2011(Φ.Ε.Κ.582 τ. Β΄/ 13-4-2011) Υπουργικής Απόφασης που αφορά στην επιλογή των υποψηφίων Διευθυντών και Υποδιευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σας γνωρίζουμε, ότι οι προϋποθέσεις επιλογής και τοποθέτησης των ανωτέρω στελεχών, έχουν ως ακολούθως: