Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ποιος προδότης πολιτικός θα υπογράψει την υποθήκευση της χώρας;


Ποτέ και σε καμία χώρα όπου μπήκε το ΔΝΤ δεν έγινε υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας μιας χώρας. Ποτέ και καμία κυβέρνηση ενός κράτους, ακόμα και οι πιο επαίσχυντες δικτατορίες δεν διανοήθηκαν ότι θα μπορούσαν να βάλλουν ως ενυπόθηκη εγγύηση τη δημόσια περιουσία του κράτους τους. Βέβαια εδώ τα έχουμε δει όλα. Έτσι, ποτέ προηγουμένως δεν είχε υπάρξει παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, ποτέ δεν είχε υπάρξει παραίτηση από την ασυλία της δημόσιας περιουσίας κ.λ.π. και όμως εδώ....
υπήρξαν.
Άρα γιατί να μην δούμε και αυτό;;;

Έχετε όμως άραγε αντιληφθεί τι ακριβώς προωθείται εδώ; Θα έρθει λοιπόν ο δανειστής ή η τρόϊκα και θα συμφωνήσει με την κυβέρνηση ότι ένα τμήμα της ελληνικής Επικράτειας, αεροδρόμιο, νησί, ακτή, ΔΕΚΟ  κ.λ.π. αξίζει το άλφα ποσό. Θα δώσει δάνειο της ίδιας αξίας μαζί με τους τόκους και όταν έρθει η λήξη του χρέους και δεν θα μπορέσει η Ελλάδα να πληρώσει το συγκεκριμένο χρέος, τότε αυτόματα η κυριότητα του συγκεκριμένου τμήματος της ελληνικής Επικράτειας θα μεταβιβάζεται στον τοκογλύφο δανειστή, τρόϊκα κ.λ.π..

Όμως εδώ φίλοι μας, δεν κινδυνεύει μόνο η δημόσια περιουσία, αλλά κινδυνεύουν άμεσα και οι ιδιωτικές περιουσίες. Για φανταστείτε να έχετε επενδύσει τα πάντα σε ένα ακίνητο και να έρθει ο δανειστής που θα πάρει το διπλανό δημόσιο κτήμα, να φτιάξει ένα εργοστάσιο ή επεξεργασία απορριμμάτων ή διαχείρισης τοξικών αποβλήτων; ή να περιφράξει την παραλία που πήρε και να καταστρέψει την αξία ενός παραθαλάσσιου ακινήτου που διαθέτει ένας πολίτης. Και αν πάλι δοθεί ένα νησί, τι θα γίνουν οι ατομικές ιδιοκτησίες που είναι επάνω;;

Αναρωτιόμαστε ποιος θα είναι εκείνος ο προδότης Έλληνας πολιτικός που θα υπέγραφε ή θα ψήφιζε κάτι τέτοιο, αυτή την παγκόσμια πρωτοτυπία;;; .
Αν τελικά συμβεί και αυτό, τότε δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα ανοχής και καμία αναστολή για την μη εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος. .