Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Κάποιοι βιάζονται να “κλείσουν” τις αποκαλύψεις Καμμένου… να τους θυμίσουμε μία ιστορία.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάνος Καμμένος κάνει αποκαλύψεις που ταράζουν το πολιτικό σκηνικό. Υπάρχει όμως μία περίπτωση που είναι “καρμπόν” με την χθεσινή. Καλό θα είναι να την διαβάσουν όσοι σπεύδουν να διαψεύσουν και να χαρακτηρίσουν τον τ. υπουργό “φαντασιόπληκτο”. Ιδιαίτερα όμως οφείλουν να την διαβάσουν όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την πατρίδα και την αλήθεια.
Ο Καμμένος λοιπόν, κατά την διάρκεια της εξεταστικής για τη Siemens, κάνει την καταγγελία – βόμβα, ότι η εταιρεία CIVITAS μοίραζε πακτωλούς χρημάτων στα ΜΜ”Ε” για λογαριασμό της Siemens με την οποία είχε συνεργασία. Την καταγγελία αυτή, την δημοσιεύει πρώτο το Olympia και στην συνέχεια την αναπαράγουν εκατοντάδες Blogs και ιστοσελίδες.
Ακολουθεί χάος. Την επόμενη ημέρα, η εταιρεία διαψεύδει τον συνωμοσιολόγο Καμμένο με μία πύρινη ανακοίνωση: 10 Ιουνίου 2010, Εταιρεία Civitas Strategy Communication Public Affairs:
«Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν ψευδή, συκοφαντικά και ανυπόστατα σενάρια περί δήθεν εμπλοκής της Civitas στην υπόθεση της Siemens. Οι «εργολάβοι της λάσπης» καλυπτόμενοι πίσω είτε από την άνανδρη ανωνυμία των blogs είτε από τη βουλευτική ασυλία, είτε από την αοριστολογία και τους υπαινιγμούς «πηγών», προσβάλουν βάναυσα τη φήμη, τον επαγγελματισμό και του σπουδαιότερο την ακεραιότητα της εταιρείας και των στελεχών της.
Προσφεύγουμε άμεσα στην ελληνική δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγών κατά όλων των συκοφαντών, για να προστατεύσουμε την τιμή και την υπόληψή μας και να αποκατασταθεί η ηθική βλάβη που μας προξενούν.
Η συνέχεια; Την επόμενη ημέρα, ο ΔΣ της εταιρείας καλείται στην εξεταστική και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κύριε μάρτυς, σας λέω λοιπόν ότι εγώ σαν μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου και μέλος της Επιτροπής, δηλώνω ότι η CIVITAS μοίραζε χρήματα σε δημοσιογράφους, όπως προκύπτει από τη μέχρι τώρα δικογραφία.
Με  θεωρείτε ψεύτη, συκοφάντη και εργολάβο λάσπης, ναι ή όχι; Με θεωρείτε; (….)
ΜΑΡΤΥΣ (Γεώργιος Φλέσσας): Οι νομικοί μας σύμβουλοι εξετάζουν ποιοι από όσους έχουν κυκλοφορήσει όλες αυτές τις φημολογίες μπορούν να θεμελιώσουν αγωγή εναντίωσης και από Δευτέρα θα κατατεθεί…
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κύριε μάρτυς, σας λέω λοιπόν ότι εγώ σαν μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου και μέλος της Επιτροπής, δηλώνω ότι η CIVITAS μοίραζε χρήματα σε δημοσιογράφους, όπως προκύπτει από τη μέχρι τώρα δικογραφία.
Με  θεωρείτε ψεύτη, συκοφάντη και εργολάβο λάσπης, ναι ή όχι; Με θεωρείτε;
ΜΑΡΤΥΣ (Γεώργιος Φλέσσας): Βεβαίως, αν ισχυρίζεστε αυτό το πράγμα.
Ενώ όλοι λοιπόν περιμένουν την αγωγή, την μήνυση, την γκιλοτίνα και την ηλεκτρική καρέκλα, η απάντηση έρχεται από το Antinews και το διαδίκτυο την αναπαράγει με ρυθμούς χιονοστιβάδας. Τα ΜΜ”Ε” δεν βγάζουν άχνα για αυτά τα ντοκουμέντα:
(μην βιάζεστε λοιπόν να υιοθετείτε όργιλες απαντήσεις επιχειρηματιών, ιδιαίτερα όταν στέλνονται σε sites που δεν έχουν καν δημοσιεύσει την καταγγελία!)