Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η ΠΑΣΚ ΕΠΕ σε τρικυμία εν κρανίω






Από ακατάσχετο γέλωτα έως δικαιολογημένο εκνευρισμό προκαλούν οι ανακοινώσεις συνδικαλιστικών στελεχών της ΠΑΣΚ ΕΠΕ, με τις οποίες βάλλουν κατά της εκπαιδευτικής κυβερνητικής πολιτικής, όπως για παράδειγμα πρόσφατα στο ζήτημα πού 'χει ανακύψει με τις μεταθέσεις "μαϊμού".
Είναι σαφές ότι ενόψει των επικείμενων εκλογών για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στην 80η ΓΣ της ΔΟΕ μερίδα των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚ ΕΠΕ εμφορούνται τον δήθεν αγωνιστικό μανδύα κι ως άλλοι Ιανοί μας παρουσιάζουν τώρα το προσωπείο του διεκδικητή των δικαίων των εκπαιδευτικών.

Εκτός κι αν βρίσκονται σε τρικυμία εν κρανίω.

Γιατί είναι απορίας άξιον πως αυτοί που συναλλάσσονται καθημερινά με τα στελέχη της κυβέρνησης (δείτε φωτογραφίες παρακάτω), που συμμετέχουν στα κομματικά όργανα του ΠαΣοΚ και μάλιστα σε καίριας σημασίας θέσεις να απευθύνονται στον κλάδο των εκπαιδευτικών ως οσίες παρθένες και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι σε θέση να αποτρέψουν την πασοκική λαίλαπα.

Ποιοι; Αυτοί που τη θρέφουν, την αναπαραγάγουν.

Ας μας πουν λοιπόν την αλήθεια κι ας διαλέξουν όχθη. Είναι με το συνδικάτο ή με την κυβέρνηση;

Όπως και νά'χει πάντως η αξιοπιστία του κλάδου δεν μπορεί να γίνει υποχείριο των λαθροχειριών (ψευτο)συνδικαλιστών, των πράσινων παπαγάλων.

Κύριοι και κυρίες της ΠΑΣΚ ΕΠΕ δε μασάμε πλέον!
 
 
 
 
Nίκος Λαγομιτζής