Τρίτη 17 Μαΐου 2011

THE GAME IS OVER!



Το μνημόνιο απέτυχε παταγωδώς. Η κρίση μεγαλώνει, οι τραγικοί κυβερνώντες σφυρίζουν αδιάφορα,  βγαίνουν στα κανάλια  αναλίσκονται σε διάφορες αηδίες, τρομοκρατούν το τον Έλληνα, αλλά η αδυναμία τους να  κυβερνήσουν σπρώχνει την χώρα στο γκρεμό. Και τώρα που οι τοκογλύφοι, βλέπουν τα χάλια μας, την αδυναμία  να τα βγάλουμε πέρα, με αφορμή την επόμενη δόση, η οποία ως γνωστόν είναι λογιστική και πάει για το χρέος,  εκβιάζουν ανοικτά την πολιτική σκηνή να υποκύψουμε  στις επιθυμίες τους  για συναίνεση,  για ένα πλήρες ξεπούλημα! Και σε ποιόν στην ουσία απευθύνονται; Μα στον ΣΑΜΑΡΑ ο οποίος έχει δηλώσει μόλις πρόσφατα στο ΖΑΠΠΕΙΟ 2 ότι δεν συναινεί. Και επειδή τον γνωρίζουν και ξέρουν ότι δεν ψήνεται θα  χρησιμοποιήσουν  κάθε μέσο! Και αυτός πως θα αντιδράσει; Ένας τρόπος υπάρχει. Να βγουν στον κόσμο και να περάσουν το φιλόδοξο πρόγραμμα που εξαγγέλθηκε στον κόσμο. Είναι ο μοναδικός τρόπος να το περάσει. Διότι το κλίμα ακόμη και τώρα είναι βαρύ ακόμα.  Και δεν έχουν άδικο.
Τα αίτια είναι, η όχι καλή διακυβέρνηση της ΝΔ , η οποία πολλά μπορούσε να κάνει αλλά δεν έκανε ,πάντως την χώρα στην μέγγενη του μνημονίου δεν την έβαλε, τα εγχώρια παπαγαλάκια των μεγαλοεργολάβων, που στηρίζουν ασύστολα, χθες ακόμη   λέγανε τι καλός άνθρωπος είναι το  ο ΣΤΡΟΣ ,μέγιστη ξεφτίλα, καθιστούν αυτή την προσπάθεια της ΝΔ δυσκολότερη. Επιβάλλεται πλέον να βγει από το καβούκι της.
Άρα ο μόνος δρόμος είναι του πεζοδρομίου! Θα μου πεις τι να κάνει;
Κύριε ΣΑΜΑΡΑ,
να καλέσεις  ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές   και να τους δηλώσει ορθά κοφτά ότι από δω και μπρος,  τέρμα οι καφετερίες στην γνωστή πλατεία, αμοληθείτε στην γειτονιά,   περάστε το στον Έλληνα, δώστε του ελπίδα. Όποιος δεν μπορεί,  στείλτον  σπίτι του! Κοντά στον Έλληνα, διαφορετικά σπίτι του. Να πάνε παντού. Ας βγάλουν τα σινιέ κουστουμάκια, που φόραγαν στο ΖΑΠΠΕΙΟ,  να φορέσουν φόρμα αγγαρείας και να πάνε να καθαρίσουν τα << κρόμμυα>>! Τα παραμύθια τελείωσαν,  ήλθε η ώρα της αλήθειας. Με τον λαό ή με το μνημόνιο. Μέση λύση δεν υπάρχει.
Το ίδιο να κάνουν οι διάφοροι πολιτευτές , όσοι έχουν βγάλει μεροκάματο από το κόμμα και βγάζουν ακόμα , ξέρουν ποιοι είναι, μην τους ξεφωνίσουμε, ΟΝΝΕΔ. ΔΑΚΕ, τοπικές οργανώσεις κ.λ.π. Ο λαός δεν πιστεύει κανένα πια. Άρα η κάθοδος στο πεζοδρόμιο είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίο. Και φυσικά δυναμική πλέον παρουσία στην Βουλή.  Η  ΝΔ είναι λαϊκό κόμμα ας το θυμηθεί!
Και επειδή οι πιέσεις θα ενταθούν, όπως και ο πόλεμος λάσπης, ο μόνος δρόμος αντίστασης είναι δίπλα στον Έλληνα,  να του δώσεις ελπίδα. Αν δεν πάτε, 300 ΖΑΠΠΕΙΑ να κάνετε,  θα είναι άλλη μία σύναξη με πολύ μπλα μπλα, για να μην χανόμαστε!
Βγάλτους στο δρόμο και οποίος δεν θέλει να πάει σπίτι του. Το ποτήρι ξεχείλισε,  τα χειρότερα έρχονται και θα παρασύρουν  τους ΠΑΝΤΕΣ!
Είναι η μοναδική ευκαιρία και προσωπικά σένα αλλά και για την χώρας μας να ανατραπεί η κάθοδος!
Υ.Γ. Ορισμένοι εκεί μέσα να καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει άλλο η διγλωσσία. Θα είναι με τον Έλληνα ή  με τους τοκογλύφους; Ας διαλέξουν! THE GAME IS OVER!