Σάββατο 14 Μαΐου 2011

O Paul-Egon Zehnder-Geroulanos, δίνει το λόγο του (ξέρει που), ότι δεν θα αποκρατικοποιηθεί ο ΟΠΑΠ και ότι δεν θα βρουν 50 δις από τις αποκρατικοποιήσεις! Δεν παίζονται οι άνθρωποι...



http://www.antinews.gr/2011/05/14/100914/#more-100914



Βόμβα από Γερουλάνο κατά του κυβερνητικού σχεδίου για είσπραξη 50 δις. Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, το δεξί χέρι του πρωθυπουργού λέει:
Μόνο παράφρων μπορεί να είναι κάποιος που πιστεύει ότι επειδή δήλωσες ότι πουλάς σήμερα ένα οικόπεδο θα το αγοράσει κάποιος αύριο. Μιλώ για τα 50 δισεκ. ευρώ και δυστυχώς αυτή είναι η στάση της Ε.Ε.”.
Μα τι φταίει η ΕΕ; Αφού το σχέδιο είναι του κ. Παπακωνσταντίνου. Μήπως είναι ο υπουργός Οικονομικών παράφρων; Και γιατί τόσο καιρό προσπαθούσαν όλα τα κυβερνητικά στελέχη να μας πείσουν για το σχέδιο που θα… έσωζε την Ελλάδα;
Ο υπουργός Πολιτισμού επίσης, αμφισβητεί ακόμη και το σχέδιο ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ μεταθέτοντάς το κάποια άλλη στιγμή. Ο κ. Γερουλάνος υποστηρίζει ότι η πώλησή του μπορεί να γίνει με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, καθώς προέχει το δημόσιο συμφέρον.
Όταν ένας υπουργός λέει κάτι τέτοιο τον χαρακτηρίζουμε αντάρτη και καθαρίζουμε. Όταν όμως το λέει ένας στενός συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, δύο πράγματα συμβαίνουν. Ή έχουν πάρει διαζύγιο με τη λογική στην κυβέρνηση ή πρόκειται για όπισθεν ολοταχώς. Βάζει δηλαδή ο Παπανδρέου το Γερουλάνο να πάρει πίσω το πρόγραμμα των 50 δις ευρώ που από την αρχή λέγαμε ότι είναι ανέφικτο.
Όπως και έχει, πρόκειται για μείζον θέμα που θα συζητηθεί.