Κυριακή 29 Μαΐου 2011

*To Σύνταγμα του 2011, δεν θα κάνει το ίδιο λάθος με το Πολυτεχνείο του 1973. Δεν θα γεννήσει Λαλιώτηδες και Δαμανάκες. Ο ελληνικός λαός,ξυπνησε.!!!



To Σύνταγμα του 2011, δεν θα κάνει το ίδιο λάθος με το Πολυτεχνείο του 1973. Δεν θα γεννήσει Λαλιώτηδες και Δαμανάκες. Ο ελληνικός λαός, πήρε την υπόθεσή του στα χέρια του.

Τρίτη μέρα των διαδηλώσεων χθες στο Σύνταγμα, και όλο και περισσότεροι απλοί ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ Έλληνες πολίτες, προστίθενται στο ποτάμι της οργής που άρχισε να σχηματοποιείται εδώ και μέρες, απέναντι στους νεοταξίτες κατοχικούς συνεργάτες των διεθνών τοκογλύφων.

Η διαδήλωση μετατρέπεται σιγά αλλά σταθερά, σε εφιάλτη του συστήματος. Η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που αντιστέκεται, στέκεται στα πόδια της, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς το σύνολο του αριστεροδέξιου πολιτικού κατεστημένου: Μαζέψτε τα και φύγετε.

Παρά τις έντεχνες προσπάθειες των κομμάτων, των συντεχνιών και των σοροχρηματοδοτούμενων οργανώσεων να διεισδύσουν στη διαδήλωση, ο Λαός αντιστέκεται πότε με οργή, πότε με περιφρόνηση γιουχάροντάς τους, πότε σηκώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία και πότε τραγουδώντας με συγκίνηση τον εθνικό μας ύμνο.!!!!!!!!!!!!

http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/05/to-2011-1973.html