Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Απίστευτη καταγγελία του Κώστα Μαρκόπουλο υ για τον Γ. Καρατζαφέρη: γιατί αρνείστε το πόθεν έσχες από το 74 για τους πολιτικούς; Μ ήπως για τα 40 ακίνητα;


Πόσο παραπλανητικό ακούγεται το ίδιο το κόμμα και ο ίδιος ο αρχηγός του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης να κάνει άνοιγμα στους αγανακτισμένους από το μνημόνιο που ο ίδιος έχει ψηφίσει. Πόσο γελοίο ακούγεται ένας αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης να ασκεί νουθεσία προς τους βουλευτές της πλειοψηφίας να ψηφίσουν το νέο μνημόνιο, που μάλιστα έχει αργήσει! Και πόσο αστείο ακούγεται να συμμετέχει στην διασπορά του φόβου, ότι στις 15 Ιουλίου τελειώνουν τα αποθέματα της χώρας και δεν θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις. Ο ίδιος αυτοπροτάθηκε για Υπ. Δικαιοσύνης αυτής της κυβέρνησης ή κάποιας άλλης κυβέρνησης που ο ίδιος ονειρεύεται…Δεν κάνει για αυτό. Κάνει για Υπουργός προπαγάνδας Τρόικας και κυβέρνησης ως άλλος Γεωργαλάς, αφού τόλμησε να μας φέρει μνήμες της χούντας που την παρουσίασε για παράδεισο, ξεχνώντας τι επακολούθησε.. Κυπριακό και τόσα άλλα. Γιααυτό να τον πάρετε κύριοι του ΠΑΣΟΚ, για Υπουργό της προπαγάνδας!
Χθες απείλησε ότι θα παραιτηθεί αυτός και οι βουλευτές του για να φοβηθούμε. Μα το Σύνταγμα έχει για όλα λύση.. Έψαξα και έμαθα ότι οι βουλευτές του, το έμαθαν από την τηλεόραση. Τελικά τι είστε, κόμμα ή εταιρία περιορισμένης ευθύνης;
Και γιατί αντιδρά στην πρόταση για το πόθεν έσχες Υπουργών, Υφυπουργών και αρχηγών κομμάτων που εξελέγησαν από το ΄74 και με μετά; Εμείς δεν φοβόμαστε. Εμείς δεν αποκτήσαμε 40 ακίνητα μετά την είσοδό μας στη Βουλή. Εμείς δεν έχουμε κανάλι παραπλάνησης στο κόμμα μας. Ούτε έχουμε κάτι να φοβηθούμε.
Ο Γ. Καρατζαφέρης, έκανε την πολιτική του επιλογή. Είναι μπροστάρης του ΓιώργουΠαπανδρέου και του μνημονίου. Θα κριθεί για αυτό.