Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Πανικός στο προφίλ του Παντελή Οικονόμου στο facebook γιατί ..εξαφανίστηκαν από την ιστοσελίδα του δηλώσεις που επέκριναν το μνημόνιο!



Πανικός γίνεται στο facebook στην προσωπική σελίδα για Παντελή Οικονόμου, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα στο κυβερνητικό σχήμα και μάλιστα σε καίριο πόστο, στο Υπουργείο Οικονομικών, ως αναπληρωτής Υπουργός.
Ο Παντελής Οικονόμου είναι γνωστός για τις απόψεις του γύρω από το θέμα του μνημονίου, καθώς πολλές φορές σε συνεντεύξεις του έχει επικρίνει σφοδρά αυτόν τον δρόμο που επέλεξε η κυβέρνηση για να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία συνεργατών του να αφαιρέσουν από το προσωπικό του σάιτ στο διαδίκτυο (www.poikonomou.gr) τις δηλώσεις του κατά του Μνημονίου.Ακόμη χειρότερα, οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου, στο προσωπικό του σάιτ (www.poikonomou.gr), μόλις τις προηγούμενες εβδομάδες, περί άμεσης εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο… εξαφανίστηκαν εν μια νυκτί!
Μία αναζήτηση βέβαια στο google τις ανασύρει ξανά, ό,τι κι αν κάνουν οι συνεργάτες του νέου αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας.
Ο συνονόματός του Παντελής Τζωρτζάκης, ιδρυτής και πρώην πρόεδρός της Forthnet, που είναι ο νέος υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αρμόδιος για θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, θα έχει πολλή δουλειά με τους συναδέλφους του υπουργούς, μήπως και τους μάθει ότι στον κόσμο του διαδικτύου.