Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ!!!!!!!


ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ! 

Ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος έσπευσε να ανακοινώσει ως μεγάλη του επιτυχία τη μείωση στην αποζημίωση των βουλευτών που συμμετέχουν στις Επιτροπές στα 150 ευρώ ανα συνεδρίαση.
Άκουσον άκουσον τι δήλωσε ο άνθρωπος:
"η συμμετοχή όλων μας στις θυσίες και η συμβολή στις προσπάθειες, που πρέπει να καταβάλουμε προκειμένου να περιορισθούν οι δαπάνες του Δημοσίου, είναι αναγκαίες"
Μήπως θα έπρεπε ο κ. Πετσάλνικος να αφήσει κατά μέρος αυτές τις δηλώσεις και να μας πει γιατί οι βουλευτές πρέπει να αμείβονται για τη συμμετοχή τους στις Επιτροπές; Δεν αποτελεί μέρος των καθηκόντων τους η συμμετοχή σε αυτές;
Όλη η κοινωνία βοά ότι οι βουλευτές έχουν αυξήσει τις συνεδριάσεις στις επιτροπές για να αυξήσουν τις αμοιβές τους. Γνωστό επίσης είναι ότι δίνουν μάχη για το ποιος θα μπει στην Επιτροπή Οικονομικών, γιατί αυτή συνεδριάζει συχνότερα και τα μέλη της αμείβονται καλύτερα. Μήπως ήρθε η ώρα να καταργήσετε την πρόσθετη αμοιβής για τις Επιτροπές, κύριε Πετσάλνικε;
Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να έχετε οι βουλευτές την έξωθεν καλή μαρτυρία και να μπορείτε να κυκλοφορήσετε στους δρόμους!!!!
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2011/07/blog-post_4655.html