Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Αποδοκιμάστηκε ο Βουλευτής Τρικάλων του Π ΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης στην Αγναντιά


Αποδοκιμάστηκε ο Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης στην Αγναντιά Ποιος ειναι ο Μαγκούφης ; ένας τσαμπουκάς που τα βάζει με γυναικόπαιδα ! Άν θυμάστε !!στα διόδια !

Στο ετήσιο πανηγύρι ,πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στον προαύλιο χώρο του Δήμοτικου σχολείου της Αγναντιάς του Δήμου Καλαμπάκας, όπου και συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι για να διασκεδάσουν,
Το μικρόφωνο δόθηκε για εναν χαιρετισμό στον Χρήστο Μαγκούφη ο οποίος με το που ξεκίνησε να μιλάει ξεσηκώθηκε ο κόσμος και άρχισε να τον αποδοκιμάζει εντόνως.
Ο κ. Μαγκούφης απτόητος συνέχισε και από το μικρόφωνο απευθυνόμενος στον κόσμο είπε «Το να μας αποδοκιμάζουν ακόμα και το να μας γιαουρτώνουν είναι σημάδια της Δημοκρατίας» δικαιολογώντας αυτήν την φράση τους συγκεντρωμένους ενώ συνέχισε λέγοντας πως «είναι φυσιολογικές οι όποιες διαμαρτυρίες αυτό τον καιρό από τους πολίτες που περνούν δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα.»
Στον επίλογο του χαιρετισμού του ο Βουλευτής και παρά την παρατεταμένες αποδοκιμασίες είπε «Παρά τις όποιες διαμαρτυρίες σας εγώ σας αγαπώ».(!!!)
Ο χαιρετισμός του κ. Μαγκούφη κράτησε περίπου 2 λεπτά και ήταν κάτω από τις συνεχείς αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων.
Προς γενική έκπληξη των πάντων αντί να αποχωρήσει ο Βουλευτής σήκωσε την παρέα του και …χόρεψε στην πίστα για περίπου μισή ώρα.(!!!)

Sχόλιο :Ειναι γνωστό οτι ο Μαγκούφης εκτός απο τσαμπουκάς σε γυναικόπαιδα ειναι και χοντροπετσος και όταν τον βρίζουν νομίζει οτι βρέχει αλλά καλλα θα ειναι ο λαός να αρχίσει να ματσούκια και τοτε να δεις πως ονομάζεσαι και που κατοικείς .

Ρεπορτάζ απο το Trikalanews.gr