Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Τα σπαμ στην υπηρεσία της “νέας διακυβέρνησης”. Μετά τον ευεργέτη Στρως Καν και τον Τορναδόρο, οι “αυτόπτες μάρτυρες” της ντουλάπας του Χριστόδουλου.

http://olympiada.files.wordpress.com/2010/06/cf87cf81ceb9cf83cf84cebfceb4cebfcf85cebbcebfcf83-ceb4cebdcf84.jpg?w=546&h=313
Η κυβέρνηση έχει μία ξεκάθαρη αρχή που δεν την προδίδει ποτέ. “Τσάμπα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια και τα κορόιδα”. Εξ ου και το επιχείρημα της πανελλαδικής πλέμπας με το σύνθημα “Λεφτά υπάρχουν”.
Αυτό είχε την απόλυτη εφαρμογή του στους πράσινους “αυθόρμητους” μαχητές του διαδικτύου. Με το που έγιναν κυβέρνηση, πουφ, άρχισαν να εξαφανίζονται. Αυτό το κενό λοιπόν, έπρεπε κάπως να καλυφθεί.
Εκεί πήρε την θέση του το σπαμ. Τα μαζικά μηνύματα αγνώστου προελεύσεως δηλαδή, με την ένδειξη “διαδώστε το”. Το θέμα στην αθώα του εκδοχή, το είχε αναλύσει διεξοδικά το κορυφαίο Ταχάλια, πριν το σπαμ γίνει βασικό εργαλείο της πράσινης ανάπτυξης.
Πέραν λοιπόν τον επικών σπαμ τύπου “Μερισιώτης”, οι πράσινοι ινστρούχτορες εξαπέλυσαν τρεις επιθέσεις, δύο εκ των οποίων τις διαλύσαμε εν τη γενέσει τους.
  1. Το email της χρεωκοπίας του δήθεν τορναδόρου από την Κρήτη, που εν τέλει ήταν το δελτίο τύπου των μετέπειτα δηλώσεων της Δαμανάκη. Το σπάμαραν ανελέητα ιδιαίτερα σε αντικυβερνητικά blogs με σκοπό να πετύχουν με ένα σμπάρο δύο τριγόνια: Να αποδυναμώσουν την ρευστότητα από την αγορά κάνοντας μας εξαρτημένους από τις δόσεις και να ρίξουν την ευθύνη στα blogs ως τρομοκράτες της οικονομίας. Εκεί αντιδράσαμε άμεσα και ελάχιστοι τσίμπησαν με αποτέλεσμα την ευθύνη να την αναλάβει ο “Τορναδόρος” και να επιστρατευτεί η Δαμανάκη για να ολοκληρώσει το έργο.
  2. Ο σούπερ ήρωας, αδικημένος Στρως Καν που θα αποκάλυπτε την συνωμοσία του πλαστού Αμερικανικου χρυσού στην Κίνα, με δηλώσεις του Πούτιν! Το email αυτό βγήκε όταν αποκαλύψαμε ότι ο κυριότερος λόγος για τον διασυρμό του ανώμαλου ήταν η αποκάλυψη ότι πίσω από το παιχνίδι με τα CDS ήταν η διεθνής παρεΐτσα της Χίλαρυ με τον Στρως και βέβαια τον δικό μας, μεγάλο στοχαστή. Από τότε, τα ελεγχόμενα από το ΔΝΤ ελληνόφωνα ΜΜ”Ε”, έχουν αθωώσει τον Στρως Καν καμμιά 20αριά φορές, ενώ έχουν το θράσος να μεταδίδουν τις …απαντήσεις των δικηγόρων του στις κατηγορίες, χωρίς να έχουν μεταδώσει τις κατηγορίες! Ότι γίνεται με την περίπτωση του Αντρίκου δηλαδή. Να έχει την υγειά του ο Ομπάμα και θα δούμε πράματα και θάματα (και τον Γιωργάκη να συνεχίζει να αποφεύγει την γενέτειρα του).
  3. Το βλακώδες e-mail με τον αυτόπτη μάρτυρα που είδε πρώτος το δωμάτιο του Χριστόδουλου μετά τον θάνατο του. “Διαδώστε το! Αμύθητα πλούτη στο δωμάτιο του Χριστόδουλου” ήταν ο τίτλος. Έπρεπε βλέπεις ο αδυσώπητος διώκτης της λέρας του εκσυγχρονισμού να εξευτελιστεί και μετά θάνατον. Γιατί οι πιθανότητες να υπήρχε πασοκτζής σπάμερ στο άνοιγμα του “δωματίου” είναι μηδαμινές. Εάν υπήρχε, δεν θα είχε μείνει μανικετόκουμπο για μανικετόκουμπο. Προσωπικά θα θέλαμε να είμαστε στο δωμάτιο του Μαντέλη, του Τσουκάτου, του Άκη, του Σημίτη, της οικογένειας κλπ. Γιατί όντως, “λεφτά υπάρχουν”, εκεί.
Η αλήθεια λοιπόν για τα περιουσιακά στοιχεία του Χριστόδουλου είναι εδώ: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/08/blog-post_19.html
Θα αναρωτηθείτε “μα καλά, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν αυτές τις αηδίες”; Θα απαντήσουμε “Δείτε ποιός είναι ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός”.