Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ



Ο Σαμαράς σήμερα ανεβαίνει ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η χώρα βρίσκεται, όχι μόνο υπό πλήρη διάλυση,  αλλά έχει αποκτήσει επίσημηεπιτήρηση,  από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ,  δηλαδή είμαστε υπό κατοχή!
Η εμφάνιση του εκεί του θα κρίνει πάρα πολλά όχι μόνο  για τον ίδιο αλλά και την ίδια την χώρα . Θα φανεί από την ομιλία του αν μπορεί να δώσει ελπίδα. Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνει για το καλό όλων μας.
Δεν ξέρω τι θα πει , σε λίγο θα το μάθουμε και θα το κρίνουμε, αλλά εγώ θα εκφράσω την προσωπική μου άποψη για το τι  θα ήθελα   να πει.   

  1. Να ζητήσει από τον ΠΑΠΟΥΛΙΑ να παραιτηθεί.  Ώστε η χώρα να πάει για εκλογές,  για να σταματήσει το πλιάτσικο της .
  2. Η κατοχική σύμβαση του μνημονίου , που δεν έχει επικυρωθεί από την Βουλή, να τεθεί προς ψήφιση από τον Ελληνικό λαό και να αποφασίσει ο ίδιος για την τύχη του. Και  επειδή θα είναι αρνητική, τότε με εντολή του Έλληνα να την απορρίψει και να φύγει από το ΔΝΤ!
  3. Ότι θα διώξει με τις κλωτσιές του Γερμαναράδες επιτρόπους,  που μας μπαστάκωσε εδώ ο Γιωργάκης κατόπιν εντολής της ΜΕΡΚΕΛ.
  4. Ότι θα ανακαλέσει όλα τα παράνομα χαράτσια,  που μας επέβαλε αυτή η κυβέρνηση.
  5. Να σταματήσει η παρωδία της  εφεδρείας.
  6. Ότι το μέλημα του είναι όσο το δυνατόν εργασία για όλους ,  όχι στην αλητεία του ΓΑΠ.
  7. Να δώσει ελπίδα  στον νέο άνθρωπο,  ώστε να μην φεύγει από την χώρα.
  8. Ξεκάθαρες θέσεις στα εθνικά θέματα.
  9. Αν γίνει κυβέρνηση να πει,  ότι θα χρησιμοποιήσει και πολιτικούς από άλλους   χώρους,  που  έχουν εκφραστεί κατά καιρούς υπέρ της σωτηρίας της χώρας.
  10. Να ξεσκεπάσει ,ποίοι μας έβαλαν και γιατί , κάτω από την μπότα της τρόικας.

Αυτά είναι μερικά που θα ήθελα ν ακούσω, από τον πιθανό αυριανό πρωθυπουργό.  Έχει την υποχρέωση να δώσει ελπίδα στον Έλληνα. Να σταματήσει το πλιάτσικο που γίνεται τώρα.   Αν θέλει μπορεί. Να γίνει ηγέτης με έργα και όχι με λόγια.
Μπορεί άραγε; Αν το θέλει πραγματικά , μπορεί.

Υ.Γ. Έχει την ευκαιρία. Ας 
http://poylatrella.blogspot.com/2011/09/blog-post_4214.html