Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Γιώργος Παπανδρέου: Κατηγορούμενος για εσχάτη προδοσία


Του Παναγιώτη Α. Μπόμη
Η αλήθεια είναι πως ο ελληνικός λαός έχει δείξει περίσσια υπομονή στα εξωφρενικά και στραγγαλιστικά μέτρα της Κυβέρνησης και παρά το γεγονός πως το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων ολισθαίνει προς το ναδίρ, η κοινωνική συνοχή, ακροβατώντας μεν, διατηρείται σε ανεκτά ακόμα επίπεδα δε!

Και αυτή είναι μια νίκη των Ελλήνων απέναντι σε όσους σχεδίασαν και εκτελούν το σχέδιο αναταραχής και διάλυσης της χώρας.

Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει τέτοιο σχέδιο στο οποίο μάλιστα συμμετέχουν σαν υψηλά εκτελεστικά όργανα και Έλληνες με τους οποίους θα ασχοληθούμε πιο κάτω.
Το κουβάρι πλέον έχει ξετυλιχθεί και έχουν γίνει γνωστά κομμάτια που συνθέτουν πλέον ένα ανατριχιαστικό παζλ.

Τα απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ και της ρώσικης FSB (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας) για το σχεδιασμό της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή, της τροπής που παίρνει η υπόθεση των υποκλοπών, τα έγγραφα του wikileaks σε συνδυασμό με την απόβαση του ΔΝΤ στην Ελλάδα με κάνουν να βλέπω ξεκάθαρα πως είμαστε στη μέση του πολέμου που μας έχουν κηρύξει. Ενός πολέμου, που σύμφωνα με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και ξένους παρατηρητές, μας έχει κηρυχτεί λόγω των σχέσεων του Καραμανλή με τους Ρώσους την περίοδο 2007-09.
Προσωπικά εκτιμώ πως τα όσα αναφέρονται στο έγγραφο της ΕΥΠ Νο53/13-1-2009 είναι αληθινά, καθώς τώρα εν έτει 2012 έχω και έχετε παρακολουθήσει όσα περιγράφονταν το 2009!Τότε η FSB ενημέρωνε την Αθήνα για το σχέδιο «ΠΥΘΙΑ-1».
Το «ΠΥΘΙΑ-1» σύμφωνα πάντα με τους Ρώσους, σχεδιάστηκε από Δυτικές Υπηρεσίες σε συνεργασία με την MOSSAD και προέβλεπε:

1ον Την πολιτική αποσταθεροποίηση
2ον Την επιχειρηματική αποσταθεροποίηση
3ον Την κοινωνική αποσταθεροποίηση
4ον Προβλήματα στην εξωτερική πολιτική
5ον Τη δολοφονία Καραμανλή

Σύμφωνα με τα έγγραφα της FSB, η ρωσική Υπηρεσία αναγκάστηκε να «επιχειρήσει» στην Ελλάδα γιατί έπεσε στην αντίληψη της προσπάθεια «απόπειρας τηλεφωνικής υποκλοπής συνομιλιών μεταξύ Πούτιν, Παρβάνοφ και Καραμανλή»! Εμείς πλέον ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ για τις υποκλοπές συνομιλιών του πρώην Πρωθυπουργού ΕΠΙΣΗΜΑ.
Όλα αυτά η Ρωσική Κυβέρνηση τα γνωστοποίησε στις ελληνικές αρχές το 2008 και την ίδια χρονιά φέρεται να έγινε και η απόπειρα δολοφονίας του Καραμανλή. Αφού η αντικατασκοπεία των Ρώσων είχε αποτέλεσμα στις αρχές του 2008, η ανάπτυξη του σχεδίου αναταραχής και εκτροπής λάμβανε δράση από πολύ νωρίτερα!

Βάλτε τώρα σε αντιστοιχία με την αρίθμηση του παραπάνω σχεδίου τι έχουμε ζήσει:

1ον Το Βατοπαίδι: Μια υπόθεση που είχε διάρκεια πολλά χρόνια, αλλά την μάθαμε το καλοκαίρι του 2008 και ουσιαστικά σήμανε το τέλος της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Ένα χρόνο νωρίτερα είχαμε τις φονικές φωτιές σε όλη την Ελλάδα με επίκεντρο την Πελοπόννησο. Εκείνες τις φωτιές που κόστισαν την ζωή σε δεκάδες Έλληνες και αναπτύχθηκαν σε μια νύχτα απ’ακρη σε άκρη της Ελλάδας, διαλύοντας τον κρατικό μηχανισμό, με τις όποιες πολιτικές προεκτάσεις επακολούθησαν.
2ον Την οικονομική υποβάθμιση της χώρας μας με συγκεκριμένο μοτίβο που έριξε πολλές επιχειρήσεις στο καναβάτσο και ταυτόχρονα το…ποντάρισμα στην πτώχευση της Ελλάδας μέσω των CDS. Μια από τις εταιρείες που έχουν «παίξει» στη χρεοκοπία μας είναι και η Goldman Sacs!
3ον Εδώ έχουμε φυσικά τα Δεκεμβριανά, αλλά και τα γεγονότα της MARFIN. Προσθέστε και τα οργανωμένα επεισόδια που έχουμε δει από το 2008 και έπειτα
4ον Δεν νομίζω να έχει προχωρήσει κανένα θέμα «ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ» της χώρας μας.
5ον Η δολοφονία Καραμανλή δεν έγινε. Σύμφωνα με τους Ρώσους υπήρξε εμπλοκή κλιμακίου της FSB με τους εκτελεστές. Η πολιτική του δολοφονία πάντως πέτυχε και όλα αυτά εξηγούν την ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ του πρώην πρωθυπουργού από τότε μέχρι και σήμερα.
Οι «Εφιάλτες»
Για να βρούμε τους σύγχρονους «Εφιάλτες» πρέπει να αναλύσουμε κάποια δεδομένα του σχετικά κοντινού παρελθόντος.

Το 2007 η Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή αποφάσιζε στρατηγική συμφωνία με την Ρωσία και ταυτόχρονα την αγορά τεθωρακισμένων και έναν χρόνο αργότερα τον προγραμματισμό κατασκευής του αγωγού South Stream και του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης. Στις 2 Απριλίου του 2008 ο Καραμανλής έθετε βέτο για την είσοδο των Σκοπίων στην Ευρώπη παρά την θέληση του Μπους και των Δυτικών Συμμάχων. Αυτές οι συμφωνίες και οι πολιτικές αποφάσεις του Καραμανλή, σε συνδυασμό με την στρατηγική συμμαχία με τους Ρώσους αναιρούν την μοναδική επιφύλαξη της ΕΥΠ για τα όσα ανέφεραν οι Ρώσοι στο έγγραφο για το ΠΥΘΙΑ-1, ότι δηλαδή ίσως ήταν σχέδιο επιχειρούμενης παραπληροφόρησης. Δεν είχαν ανάγκη να κάνουν κάτι τέτοιο οι Ρώσοι, καθώς είναι γνωστό πως ο Πούτιν ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Καραμανλή. Το ότι οι Αμερικάνοι είχαν ενοχληθεί είναι πλέον γνωστό μέσα από τα έγγραφα που αποκάλυψε το wikileaks στα οποία η Αμερικάνικη Πρεσβεία ενημέρωνε μέσω της Ντέμπορα Μακάρθι την Κυβέρνηση της πως «εργάζονται για να ακυρώσουν τις συμφωνίες Ελλάδας και Ρωσίας».

Όλα αυτά έγιναν την τελευταία τριετία. Τώρα εν έτει 2011 τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Έχουμε γυρίσει την πλάτη σε Ρωσία και Κίνα, που εκτός του αγαπημένου μας ΔΝΤ, προσφέρθηκαν και αυτές να βοηθήσουν με δανεισμό, αλλά η ελληνική (;) Κυβέρνηση προτίμησε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το ότι τα κεντρικά γραφεία του ΔΝΤ βρίσκονται στην 19η Λεωφόρο της Ουάσινγκτον είναι «τυχαίο…ε;» που λέει και η γνωστή διαφήμιση.

Η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου μας οδήγησε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ στο ΔΝΤ πολύ πριν από τις εκλογές του 2009. Αυτό δεν το λέω εγώ, το λέει ο Στρος Καν:


Αν ο Στρος Καν λέει αλήθεια τότε υπάρχουν δυο περιπτώσεις:
Πρώτη περίπτωση που δεν μπορούμε να τη διανοούμαστε ως Έλληνες: Ο Παπανδρέου γνώριζε το σχέδιο για την ανατροπή Καραμανλή και η είσοδος μας στο ΔΝΤ ήταν ο σκοπός του σχεδίου των Δυτικών Δυνάμεων.

Δεύτερη περίπτωση και πιο πιθανή, ο Παπανδρέου να μην γνώριζε το σχέδιο των Δυτικών για την «εξόντωση» Καραμανλή, αλλά οι Δυτικοί… γνώριζαν τον Παπανδρέου και τον είχαν…εύκολο. Είναι γνωστή άλλωστε η σχέση της οικογένειας Παπανδρέου με τα ισχυρά αμερικάνικα λόμπι.
Ο Παπανδρέου πάντως μας είπε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΜΑΤΑ με προφανή λόγο να μας παραπλανήσει! Δείτε το παρακάτω βίντεο ,που χρονολογείται το 2009, και ακούστε προσεχτικά ΚΑΘΕ πρόταση του Πρωθυπουργού:



Τι λέτε λοιπόν; Όλα αυτά είναι τυχαία και ασύνδετα μεταξύ τους γεγονότα; Ή μήπως όλα αυτά είναι τα κομμάτια ενός παζλ στο οποίο απεικονίζεται η άλωση και τιμωρία της χώρας μας; Είναι θεωρία συνομωσίας, όπως αυτονόητα θα ισχυριστούν οι πρωταγωνιστές και τα πρόσωπα των ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ; Για να το αποδείξουν πάντως θα πρέπει να δώσουν πειστικότατες απαντήσεις στα όσα παραθέτονται πιο πάνω και στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Το σίγουρο είναι πως η εξαθλίωση στην οποία οδηγείται ο ελληνικός λαός, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ανεργία, τον δείκτη ύφεσης, την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας και της απεμπόλησης της εθνικής μας κυριαρχίας είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ πολέμου. Σίγουρα κάποια στιγμή, και εύχομαι να το ζήσω, όσοι μας οδήγησαν εδώ θα δικαστούν σε ΚΑΝΟΝΙΚΑ δικαστήρια με την κατηγορία που τους αποδίδει ΣΗΜΕΡΑ το δικαστήριο της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!
Τα απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ & της ρώσικης FSB που αναφέρονται στο σχεδιασμό της δολοφονίας του Κ.Καραμανλή







Τα έγγραφα του Wikileaks που αποκαλύπτουν τις προσπάθειες των Αμερικανών να ακυρώσουν τις συμφωνίες Ελλάδας - Ρωσίας για το φυσικό αέριο





http://www.newsbomb.gr/politikh/story/77876/giwrgos-papandreoy-kathgoroymenos-gia-eschath-prodosia