Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο θέατρο Παπανδρέου.


Το ΠΑΣΟΚ με την «βοήθεια» της τροϊκας έβαλε σε εφαρμογή και πάλι θεατρικά τρομολαγνικά σενάρια για να τρομοκρατήσει, ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό και να του υφαρπάξει κι άλλη περιουσία, με νέα μέτρα που θα εξαγγείλει την επόμενη κιόλας εβδομάδα.  Αν παρακολουθούσε κανείς από χθες το βράδυ τα παπαγαλάκια στα καθεστωτικά ΜΜΕ, θα παρατηρούσε ότι, ενώ από το ένα μέρος τρομοκρατούσαν το λαό με την «ξαφνική» επιστροφή του κ. Παπανδρέου από Λονδίνο και...
το τι κακό μπορεί να κρύβει αυτή η επιστροφή, από το άλλο, μετά δυσκολίας μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια.

Η 6η δόση σε καμία περίπτωση δεν κινδυνεύει, ας μην είμαστε αφελείς. Όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται φυσικά επ’ άπειρον. Η τρόϊκα θέλει μόνιμα μέτρα. Μέσα σ’ αυτά προφανώς προτείνει και την δραματική συρρίκνωση του δημόσιου τομέα.

Το ΠΑΣΟΚ και τα διαπλεκόμενα κρατικοδίαιτα συμφέροντα όμως,  δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να συρρικνώσουν το κρατικοδίαιτο καθεστώς και ταυτόχρονα να ανοίξουν την πραγματική οικονομία στην κοινωνία.

Παίζει λοιπόν και πάλι, με την βοήθεια των ΜΜΕ, το αγαπημένο του θέατρο του τρόμου, για να επιβάλει την επόμενη εβδομάδα και νέα εξοντωτικά μέτρα, μέχρι την πλήρη εξαθλίωσή μας.

Μόνη λύση, ο λαϊκός ξεσηκωμός.