Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Η μεγαλειώδης ΔΟΛια κωλοτούμπα της “παραλίας” υπέρ Καραμανλή, απόδειξη του πανικού…

2011
Από τους “Εξοργισμένους με Άποψη”   
Μετά το ξεμπρόστιασμα και των δύο συγκροτημάτων, ημέρες ολόκληρες πριν δημοσιεύσουν τα άρθρα τους για τον “κακό Καραμανλή”, τον “σωτήρα Σημίτη” και την “Αγία συγκυβέρνηση”, προφανώς ένιωσαν στο πετσί τους τον κίνδυνο που ενέχει το παιχνιδάκι τους.
Διαβάστε σχετικά: «Το Μετέωρο «ΒΗΜΑ» του κυρ Σταύρου;»
και Ιστορίες «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» τρέλας
Σήμερα λοιπόν και οι δύο, ξεμπροστιάζουν τον Γιώργο, δικαιώνοντας τον Καραμανλή. Είδαν το φως; Είχαν κάποια επιφοίτηση; Όχι βέβαια. Όχι μόνο γνώριζαν εξ’ αρχής το σχέδιο Παπανδρέου αλλά ήταν και οι βασικοί μοχλοί στηριξης. Είναι συνένοχοι για όλα τα δεινά.
Τί είδαν λοιπόν; Μα την αντίδραση του κόσμου στις μεθοδεύσεις τους! Όποιος τολμά πλέον να αναπαράγει την καραμέλα του “κουρασμένου” με σκοπό πάλι να εξαπατήσει την κοινωνία, γίνεται στόχος της λαϊκής οργής.
Έχουν καταλάβει ότι η δικαίωση Καραμανλή στην εποχή του διαδικτύου, θα συντρίψει το σύστημα τρόμου που δόμησαν στην μεταπολίτευση. Γι’ αυτό και κάνουν τα ανοίγματα ενοχής την ύστατη στιγμή ώστε να έχουν να παρουσιάσουν κάτι “ελαφρυντικό” την ώρα της κρίσεως.
Αμ δε…
(σσΟ: Ας παρουσιάσουν την κατάθεση Χριστοφοράκου και θα πάρουν άφεση)
 http://olympia.gr/2011/10/17/%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%8e%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%cf%89%ce%bb%ce%bf%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bc%cf%80%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1/