Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΥΜΊΖΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ

EΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ!!!

Ένταση έξω από το ΟΑΚΑ για το πανό
Οι αστυνομικές δυνάμεις με... άνωθεν εντολή έκαναν έλεγχο στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ για να βρουν το πανό που υπήρξε στη θύρα των οργανωμένων με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με τους....
φίλους του Τριφυλλιού.

Το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του Τριφυλλιού και το οποίο υπήρξε ως αφορμή να διακοπή ο αγώνας από τον διαιτητή Μήτσιο ανέφερε: "Πολίτικοι λαμόγια βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων" στάθηκε αιτία ώστε με άνωθεν εντολή όπως έλεγαν μετά υπεύθυνοι της αστυνομίας να ξεκινήσει ένας έλεγχος στα αμάξια των φίλων του Παναθηναϊκού για να βρεθεί το πανό.

Αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν αυτοκίνητο, κατέβασαν τον κόσμο και τους ζητούσαν να δείξουν το πανό που είχαν για να δουν τι έγραφε, ενώ παράλληλα είχαν προσεγγίσει το Στάδιο διμοιρίες των ΜΑΤ. Η αστυνομία ξεκίνησε να βαράει απροκάλυπτα τον κόσμο του Τριφυλλιού που ήταν γύρω από το αμάξι προκειμένου να απομακρυνθούν.

Ο κόσμος όμως του Παναθηναϊκού σιγά-σιγά αυξανόταν με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει... εκρηκτική και λίγο έλειψε να δημιουργηθούν σοβαρά επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ με αφορμή μόνο και μόνο τη στάση της αστυνομία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μάλιστα στο τέλος της προχώρησαν και στη σύλληψη των φίλων του Τριφυλλιού που ήταν επιβάτες στο αμάξι χωρίς να τους πουν το γιατί.

Στη Γ.Α.Δ.Α. ο Τεντζέρης
Ο υπεύθυνος συνδέσμων του Παναθηναϊκού Τάσος Τεντζέρης ενημερώθηκε για το συμβάν και έχει κατευθυνθεί προς τη Γ.Α.Δ.Α. ώστε να δει τι ακριβώς έχει συμβεί. Για ποιο λόγο έχουν γίνει οι προσαγωγές των φίλων του Τριφυλλιού και φυσικά να βοηθήσει και αυτός όπως μπορεί την κατάσταση και να μην δοθεί συνέχεια.
ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ

http://troktikoblog.blogspot.com/2011/10/blog-post_3048.html