Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Μας έλεγαν, οι σωτήρες μας, ότι το με το μνημόνιο θα βγαίναμε στις αγορές και θα τελείωνα τα βάσανα μας! Βαδίζοντας προς το τέλος το 2011, όχι μόνο δεν σωθήκαμε, αλλά ο Έλληνας δέχεται με διαφόρους τρόπους, την πιο βρώμικη επιδρομή στα εισοδήματα του και όχι μόνο! Μια επιδρομή που σαν στόχο έχει να τον κάνουν κάτοικο ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ! 
Από την άλλη έχουμε, τον  φερόμενο σαν πρωθυπουργό, να λέει ότι δεν θα γίνουμε ΙΝΔΙΑ! Με μια διαφορά όμως που δεν την είπε. Η ΙΝΔΙΑ αναπτύσσεται σταθερά ενώ εμείς πιάσαμε πάτο.  Μάλλον εννοούσε  ότι εμείς θα βυθιστούμε στα σκατά.
 Αυτή η λεηλασία που γίνεται με Γερμανικές εντολές,  που άλλου οδηγεί;
Αλλά  αυτή η ληστρική επιδρομή στο βάθος έχει και άλλο σκοπό. 
ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
Το βρώμικο σχέδιο τους είναι απλό. Με την συνεχή μείωση εισοδημάτων, με τους φόρους που μπαίνουν κάθε βδομάδα, σε αυτό αποσκοπούν! 
Η αδυναμία σου να τους πληρώσεις αργά η γρήγορα εκεί οδηγεί.
 Άμα φίλε μου, έχεις πάρει σπίτι με δάνειο και βρίσκεσαι ξαφνικά με μείωση εισοδημάτων, εφεδρεία, ανεργία,  δεν θα έχεις να πληρώσεις, τότε θα έλθει  η ληστρική τράπεζα και θα στο πάρει. Και συ  θα έχεις χάσει τα αυγά και τα καλάθια,  που λέει ο λαός μας.  
 Ποίες όμως θα στο πάρουν; Οι  χρεοκοπημένες τράπεζες. έχουν γραφτεί πολλά γιατί είναι , τις οποίες σώζει,  τους μετόχους των στην ουσία, το αμαρτωλό κράτος,  δίνοντας εκατομμύρια που τα βγάζει από τους φόρους.
Ακούς τον ΜΠΕΝΥ, να λέει με καμάρι, ότι οι δανειστές μας δεν θα χάσουν σεντς, την στιγμή που ο Έλληνας χάνει τα  πάντα! Αυτό τι είναι άλλο, εκτός από υποτέλεια,   στους τοκογλύφους;
 Λύσεις υπάρχουν. Αλλά άμα   όμως έχεις εκχωρήσει τα πάντα στους δανειστές τι λύση να βρουν;
Αν είχαμε Έλληνες πολιτικούς θα έκαναν το απλό.
 Θα έβαζαν την ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, να  αγοράσει όλα αυτά τα δάνεια ,θα τα καθάριζε από τις βρομιές που έχουν ,  θα φώναζε τους δανειολήπτες και ανάλογα τι εισόδημα έχουν θα πρότεινε λύσεις σωθούν!
  Αλλά  τέτοιες λύσεις, προϋποθέτουν  κυβέρνηση, με ελληνικό DNA.
  
Φίλε μου νομίζω ότι δεν πάει άλλο. Ήλθε η ώρα να τους διώξουμε κακήν κακώς να σωθούμε. Και εννοώ με  αυτόν  τον τρόπο, διότι οι επόμενοι που θα έλθουν,  βλέποντας τον τρόπο που έφυγαν οι τωρινοί,  θα σκεφθούν πολύ, μα πάρα πολύ, να κάνουν τα ίδια,  διότι η τύχη τους θα είναι χειρότερη απο των τωρινών!

 Υ.Γ. Πολλοί από  τούς σημερινούς βουλευτές, μετά από τις εκλογές , θα είναι ένα τίποτα. Ειλικρινά δεν θα ήθελα να είμαι  στην θέση τους!