Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Αναζητείται κτίριο… που δεν είναι υπό κατάληψη

η
Αναζητείται κτίριο… που δεν είναι υπό κατάληψη Μάταια προσπαθούσε επί ώρες ο υπουργός Εσωτερικών να βρει χώρο προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα των σκουπιδιών
Μάταια προσπαθούσε επί ώρες ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης να βρει χώρο προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα των σκουπιδιών.
Όλα ξεκίνησαν γύρω στι 13.00 το μεσημέρι, ώρα για την οποία είχε προγραμματιστεί να δοθεί η συνέντευξη στο υπουργείο Εσωτερικών. Λόγω της κατάληψης όμως του κτηρίου από τους εργαζόμενους, αποφασίστηκε η συνέντευξη να δοθεί στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας. Πήγαν λοιπόν τα συνεργεία και οι δημοσιογράφοι μόνο που και εκεί το κτήριο τελούσε υπό κατάληψη.
Έτσι ο κ. Καστανίδης αποφάσισε να παραχωρήσει την πολύπαθη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, κάτι που λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι είναι λάθος θεσμικά. Στη συνέχεια αποκλείστηκε και η Βουλή, καθώς λίγοι είναι οι δημοσιογράφοι που έχουν άδεια εισόδου.
Έτσι, περίπου μιάμιση ώρα μετά την προγραμματισμένη κατά τ΄άλλα συνέντευξη Τύπου ακόμα δεν έχει βρεθεί ο χώρος για να ενημερώσει ο υπουργός Εσωτερικών για το μέλλει γενέσθαι με τα σκουπίδια.
http://www.tsantiri.gr/politiki/anazitite-ktirio-pou-den-ine-ipo-katalipsi.html