Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Σάββας Αναστασιάδης (ΝΔ)> «Όλως τυχαίως, με την αποκάλυψη του θέματος, το ΤΤ προχώρησε σε διαφημιστική καμπάνια».


http://www.antinews.gr/2011/10/04/125659/


Tη μεθόδευση, από τη διοίκηση τουΤαχυδρομικού Ταμιευτηρίου, για την ενοικίαση καταστήματος που ανήκει στο περιβάλλον της οικογένειας του πρωθυπουργού, και συγκεκριμένα στην πεθερά του αδελφού του πρωθυπουργού Αντρίκου, καταγγέλλει ο βουλευτής Βʼ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης.
Όπως σημείωσε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα ο κ. Αναστασιάδης, μαζί με τον πρόεδρο της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Βαρτζόπουλο, το ΤΤ άνοιξε νέο υποκατάστημα στην οδό Β. Όλγας, στην περιοχή της Ανάληψης, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από υποκατάστημα που ήδη λειτουργεί, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει μέλος της οικογένειας του πρωθυπουργού.
«Το παλιό κατάστημα νοικιάστηκε πριν από δύο χρόνια, με μηνιαίο μίσθωμα 5.200 ευρώ και είχαν δαπανηθεί περί τις 150.000 ευρώ για να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις μετατροπής του. Τον Ιανουάριο του 2011, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος συμφώνησαν στη μείωση του ενοικίου κατά 1.000 ευρώ και η τιμή διαμορφώθηκε στα 4.200 ευρώ μηνιαίως. Όμως το ΤΤ προχωρά στη μετακόμιση του καταστήματος. Το ενοίκιο του νέου, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέρχεται στις 7.800 ευρώ, ενώ απαιτήθηκαν εκ νέου περί τις 150.000 ευρώ, ώστε να εκτελεστούν εργασίες διαμόρφωσης. Σημειωτέον ότι το εν λόγω κατάστημα ʽʽέτυχεʼʼ να μείνει ξενοίκιαστο πριν από περίπου τρεις μήνες», υπογράμμισε ο κ. Αναστασιάδης. Ο ίδιος καταλήγοντας τόνισε ότι «όλως τυχαίως, με την αποκάλυψη του θέματος, το ΤΤ προχώρησε  σε διαφημιστική καμπάνια».
«Πιστεύουμε ότι η πολιτική πρέπει να κινείται με όρους διαφάνειας και τιμιότητας. Ιδίως τώρα που οι πολίτες υποφέρουν από τη μείωση στο εισόδημά τους, είναι ανεπίτρεπτο οι εκλεκτοί της κυβέρνησης να σπαταλούν τα λεφτά του ελληνικού λαού», υπογράμμισε ο κ. Βαρτζόπουλος.