Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Φοβάται να πετάξει στις ΗΠΑ. Για μια ακόμη φορά ακύρωσε το ταξίδι του!..


Mια είδηση σοκ που πέρασε στα ψιλά έρχεται να επιβεβαιώσει την αρθρογραφία του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» που επιμένει να γράψει ότι ο Παπανδρέου ΦΟΒΑΤΑΙ να πατήσει το πόδι του στις ΗΠΑ, από την ημέρα που συνελήφθη ο Ντομινίκ Στρος Καν.
Για μια ακόμη φορά λοιπόν ο πρωθυπουργός ανέβαλλε την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, την οποία είχε επιχειρήσει να προαναγγείλει δειλά-δειλά την εβδομάδα που πέρασε.
Ούτε Λαγκάρντ, ούτε ο Ομπάμα!
Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο και θεωρία συνομωσίας, ο Παπανδρέου είναι persona non grata για τον Λευκό Οίκο!
Ο  ίδιος το γνωρίζει αυτό και βρίσκεται ήδη σε πολύ δεινή θέση.
Ούτε τηλεφωνική επικοινωνία δεν είχε μήνες τώρα με τον Ομπάμα.
Τι συνέβη όμως και ο ΓΑΠ που τα wikileaks τον  ήθελαν να δίνει προεκλογικά γη, ύδωρ και Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη στον Δανιήλ Σπέκχαρντ (για χάρη του οποίου ζητά από μας τα κορόιδα να πληρώσουμε 1,1 δις για την τράπεζα του Λαυρεντιάδη), δεν τολμά να επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο;
Οι πληροφορίες θέλουν τον Ομπάμα και συγκεκριμένες αμερικανικές τράπεζες να είναι έξαλλες με τον Παπανδρέου, τον οποίο κατηγορούν ότι σε συμπαιγνία-από άγνοια η ανικανότητα- με τον Σόρος, τον Στρος Καν και το βαθύ κράτος του ζεύγους Κλίντον,  πήρε περίεργες πρωτοβουλίες για τα περίφημα ασφάλιστρα κινδύνου!
Αυτά για τα οποία ολόκληρος πρωθυπουργός δήλωσε στη ΔΕΘ, ότι δεν γνώριζε την ύπαρξή τους.
Πως είναι δυνατόν,  από τη στιγμή μάλιστα που σύμφωνα με το βιογραφικό του έχει σπουδάσει και οικονομικά;
Τον Στρος Καν τον συνέλαβαν, ο Σόρος δήλωσε ότι αποσύρεται από τα hedge funds και η Χίλαρι αναλαμβάνει υποδεέστερες αποστολές.
Το γεγονός ότι ο Παπανδρέου φοβάται να πετάξει στις ΗΠΑ-άσε που δεν του δίνουν ούτε ραντεβού-δεν σημαίνει ότι οι Αμερικανοί δεν τον ακουμπάνε. Το αντίθετο, γι αυτό ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι θα έλθει το Δεκέμβριο απρόσκλητος(!) στην Αθήνα.
Σας θυμίζουμε ότι τη τελευταία φορά που ξεκίνησε για τις ΗΠΑ το μόνο που κατάφερε ήταν να πετάξει ως το Λονδίνο και να επιστρέψει στην Αθήνα με αστείες προφάσεις παρότι στη Νέα Υόρκη υπήρχε Σύνοδος Κορυφής του ΟΗΕ και πολλά προκαθορισμένα ραντεβού που τον περίμεναν!
Μόνο που τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκεται στο Μαξίμου ο Παπανδρέου.
Συμπέρασμα: Ο Παπανδρέου πέτυχε μέσα σε 2 χρόνια το ακατόρθωτο,  δηλαδή να μην θέλουν να τον βλέπουν οι Έλληνες συμπολίτες του, οι Ευρωπαίοι ηγέτες αλλά και ο Λευκός Οίκος…

http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=7929