Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Άλλη οπτική γωνία για την επιστολή Σαμαρά

Ο φίλος του Ολυμπία Νίκος Καράς, έχει αντίθετη άποψη για την επιστολή την οποία και παραθέτουμε αυτούσια.
Μετά την βαριά ήττα που υπέστη η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από το ΠΑΣΟΚ, αρχικά των ψεμάτων στην συνέχεια των εγκλημάτων, ο οπαδός της έτρεξε να ψηφίσει τον νέο αρχηγό της, ο οποίος όχι   θα είχε το δύσκολο έργο να την ξανακάνει μεγάλη,  αλλά  επιτέλους και να αποκτήσει αρχηγό που να μην έχει μεγάλο οικογενειακό όνομα. Έτσι ψήφισε τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ,  με εντολή να ξεβαλτώσει το κόμμα.
Στήριξε τις ελπίδες του επάνω του να πάει μπροστά η ΝΔ. Αυτή η ελπίδα μεγάλωσε,  όταν με την εφαρμογή του μνημονίου,  είπε όχι στην ψήφιση του. Όμως σιγά σιγά αυτός ο ενθουσιασμός άρχισε να υποχωρεί, όταν ψήφιζε νόμους του ΠΑΣΟΚ,  αλλά πάλι έλεγε , υπομονή όλα θα αλλάξουν. Όμως όλα άλλαξαν με τα τελευταία γεγονότα. Ο ανεκδιήγητος ΓΙΩΡΓΟΣ έφυγε αλλά ο υπάλληλος του ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ήλθε . Τον απέλυσε στις 10.10.2011, θα το δεις στο ΑΡ. Φ. 396/10.10.11,  προς επιβεβαίωση αυτού. Ναι ο ΣΑΜΑΡΑΣ απεδέχθη σαν πρωθυπουργό τον χθεσινό υπάλληλο του ΓΑΠ. Το δούλεμα σε πλήρη εξέλιξη. Στην συνέχεια είπε ότι δεν μετέχουν βουλευτές του κόμματος,  λες και αυτοί που έβαλε είναι από τον πλανήτη ΑΡΗ. Στην συνέχεια  όταν  ετέθη θέμα υπογραφής  έλεγε ότι δεν υπογράφει. Αλλά πριν ξεχαστούν τα λόγια αυτά έστειλε τελικά το κείμενο αποδοχής  των όρων.
Έστειλε την επιστολή όπου πλέον δέχεται τα πάντα,  αλλά άμα γίνει πρωθυπουργός θα κάνει ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Ο κύκλος του δουλέματος έκλεισε. Με την επιστολή αυτή απεδέχθη την δανειακή σύμβαση, όπου πλέον καλύπτει τα εγκλήματα του ΓΙΩΡΓΟΥ. Αποδέχεται την φτωχοποιήση του Έλληνα υπέρ των τοκογλύφων. Αποδέχεται την επίβλεψη της τρόικας και την εγκατάσταση Γερμανικής εποπτείας   με την υπογραφή του. Με λίγα λόγια τον έβαλαν να παραδεχτεί ότι και γω μαζί σας είμαι. Η αντιμνημονιακή φωνή πέθανε οριστικά.
Αυτός που πήγε , ψήφισε,  περίμενε μια φωνή,  ανεξάρτητη , πατριωτική, εθνικά υπερήφανη , είδε να γκρεμίζονται όλα. Η απογοήτευση είναι πλήρης.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,  απογοήτευσε τον οπαδό της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,   διότι και αυτός υποφέρει από τα βάναυσα μέτρα. Περίμενε κάποιον να του πει ότι,  μέχρι εδώ. Αλλά το τελευταίο γεγονός των απογοήτευσε  πλήρως,  διότι βλέπει η φτωχοποιήση του με σφραγίδα ΣΑΜΑΡΑ να προχωράει. Η ανεργία θα αυξηθεί , τα λουκέτα θα πολλαπλασιαστούν, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων θα  συνεχισθούν , το δράμα του Έλληνα θα συνεχίζεται.   Πίστευε ότι ο ΣΑΜΑΡΑΣ σε όλα αυτά θα έβαζε ένα τέλος, ήλθε η όμως συγκυβέρνηση, το έκτρωμα, αλλά και η επιστολή υποταγής και όλα γκρεμίστηκαν.
Η απογοήτευση πλέον είναι ορατή αλλά και ο θυμός επίσης. Ότι και να πει ο Σαμαράς πλέον δεν γίνεται πιστευτός. Ο χρόνος του  έληξε. Για μια μεγάλη πλειοψηφία Ελλήνων είναι πλέον όργανο των  ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΩΝ!
Διότι όταν στέλνεις επιστολή και αποδέχεσαι τα πάντα , τώρα ότι θα τροποποιήσεις   δεν σε πιστεύει πλέον  κανείς. Αντίθετα άμα κάνει  το πρώτο βήμα το επόμενο είναι πιο εύκολο. Και ο ΣΑΜΑΡΑΣ έκανε το βήμα το επόμενο που θα του ζητηθεί θα είναι πανεύκολο.
Αν δε στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ονειρεύονται εκλογές και αυτοδυναμία,  ας το ξεχάσουν,  διότι ο λαός και δεν ξεχνά αλλά την θεωρεί, όπως έχω γράψει και παλιά, ένα άλλο ΠΑΣΟΚ!
Έπαιξαν και έχασαν. Ας πρόσεχαν.
Υ.Γ. Η πρώτη φορά είναι πάντα δύσκολη, η επόμενη ρουτίνα.