Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ανοικτή Επιστολή Πολυτέκνων Εκπαιδευτικών

Εμείς οι πολύτεκνοι εκπαιδευτικοί της Λάρισας,  διαμαρτυρόμαστε για τα συνεχή χαράτσια που μας αποστέλλετε και τρομοκρατείτε,  τις οικογένειες μας. 
Μία από τις τελευταίες πράξεις της καταρρέουσας Κυβέρνησης “εκτελεστών της Πολύτεκνης οικογένειας” ήταν και το Ειδικό τέλος ακινήτων που τελευταία  καταφθάνει στα σπίτια μας  μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, χωρίς καμία εξαίρεση για πολύτεκνους, άνεργους κλπ…
Αφού μας εμπαίξατε  κατ` αρχή  και είπατε ότι εξαιρούνται οι πολύτεκνοι,  αργότερα βάλατε  εισοδηματικό όριο:  ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ 4 ΠΑΙΔΙΑ… ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 14!  Μετά μας βάλατε  να τρέχουμε για να προλάβουμε να  στείλουμε sms  μέχρι 2/10 για να εξαιρεθούμε… και τώρα μας λέτε πληρώστε και μετά τρέξτε στις Εφορίες  για να αμφισβητήσετε ότι δεν είστε Ελέφαντες!…, προσκομίζοντας μάλιστα, μία σειρά από δικαιολογητικά και κάποτε ενδέχεται να σας επιστραφούν αυτά τα χρήματα!.
Γιατί κ. Βενιζέλο  εμπαίζετε τις Πολύτεκνες Οικογένειες;
Ρωτάτε αν μας περισσεύουν τίποτα, για να θρέψουμε τα παιδιά μας;
Γιατί τρομοκρατείτε καθημερινώς τα παιδιά μας;
Ποιος σας έδωσε αυτό το δικαίωμα;;;
Οι  επιθέσεις σας,  για την εξαθλίωση των  οικογενειών μας  δυστυχώς δεν έχουν τελειωμό… και όλα αυτά από μία Κυβέρνηση που ο Πρωθυπουργός της, την 1/11/2009  μας τόνιζε σε μήνυμα του:
«…Η νέα κυβέρνηση δε θα αρκεσθεί σε αποσπασματικά μέτρα, αλλά θα προχωρήσει άμεσα σε ολοκληρωμένες και οριζόντιες πολιτικές, στο σπίτι, στο σχολείο, στην εργασία, στην κοινωνία. Πολιτικές, οι οποίες θα αντιμετωπίζουν τις ανάγκες της πολύτεκνης οικογένειας, αλλά παράλληλα θα δίνουν κίνητρα και θα ενθαρρύνουν τα νέα ζευγάρια να μεγαλώσουν όχι όσα παιδιά μπορούν, αλλά όσα παιδιά θέλουν».
Μετά από όλα αυτά διερωτόμαστε, θα αφήσετε  τίποτα όρθιο Κύριοι,  σε αυτό τον τόπο;…
      Καταλάβετε, ότι οι οικογένειες μας δεν χρωστάνε σε κανένα, αντίθετα τους χρωστάτε εσείς οι πολιτικοί… και το ελληνικό κράτος
Επιτέλους,  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ….
Καλούμε  τον αξιότιμο κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας  και το νέο Πρωθυπουργό να πάρουν θέση για τα συντελούμενα.
Παράλληλα καλούμε όλους τους Πολύτεκνους, να συμμετάσχουν στη μαζική εξώδικη δήλωση – γνωστοποίηση προς το ελληνικό Δημόσιο, τη ΔΕΗ και τους άλλους παρόχους μέσω  της κίνησης ….    για την αδυναμία  πληρωμής μας τέτοιων αντισυνταγματικών χαρατσιών….
ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:
 ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, (γιατί πληρώνουμε ήδη πάρα πολλά στο κράτος μέσω του ΦΠΑ στην οικογενειακή κατανάλωση), ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ,  ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!.

Σημείωση:το παραπανω κείμενο στάλθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό ,στους αρχηγούς των κομμάτων,βουλευτές και προς κάθε κατεύθυνση ευελπιστώντας οτι κάτι μπορεί να επανεξετασθεί προς τη σωστή και δίκαιη λύση του θέματος.

Οι υπογράφοντες πολύτεκνοι εκπαιδευτικοί
Βασιλειάδης Αναστάσιος,Γαλατσίδα Ευαγγελία,Κουτσιμάνης Βασίλειος,Πονηρού Ευαγγελία,Γελαλής Θεόδωρος,Κυριακάκης Παναγιώτης,Ντάκη Ελένη,Γκουντελάκης Παναγιώτης,Μαργκά Βασιλική,Βαρδακώστας Θωμάς,Κουραμά Ελένη,Οικονόμου Δημήτριος,Κουτσουνάκης Βασίλειος,Μπακρατσά Πόπη,Χατζηπαναγιωτίδης Αντώνιος,Χατζή Σωτηρία,Σιάρακας Ζήσης,Κοντός Χαράλαμπος,Σαμαρά Αθανασία,Πέτρος Ιωάννου,Πνευματικός Αθανάσιος,Χριστοφόρου Βασιλική,Σαμουηλίδου Ελένη,Σαπουνάς Θεόδωρος,Παπαποστόλου Ελένη,Κομόπουλος Ιωάννης,Τουρσουνίδου Μαγδαληνή,Χασιώτης Βασίλειος,Καλαϊτζόγλου Βαϊα,Μπράτσος Δημήτριος.
http://olympia.gr/2011/11/21/%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%ad%ce%ba%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5/