Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

H ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ -ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ;

Προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση που όλα τα κανάλια και τα φερέφωνα της διαπλοκής κλαίνε και τσιρίζουν εκκωφαντικά μόλις έγινε γνωστό ότι επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της Βουλής κ.Φίλιππος Πετσάλνικος.

Σε λίγο μάλιστα , ετοιμάζονται να στήσουν λαϊκά δικαστήρια για να αποδώσουν ευθύνες για το....
γεγονός , ότι δεν έγινε πρωθυπουργός ο αγαπημένος του Κ.Σημίτη , ο άνθρωπος που εμπλέκεται (έστω και με την αδράνεια του) στα greek statistics , στο σκάνδαλο Goldman Sachs , στη απίστευτη απάτη του χρηματιστηρίου κλπ ( δείτε εδώ για όλα ) ο κ.Λουκάς Παπαδήμος .
Θέλουν να μας τον εμφανίσουν ως σωτήρα για τον τόπο. Όπως το ίδιο σύστημα καρκίνωμα της Ελλάδας τις τελευταίες 2 δεκαετίες ,είχε εμφανίσει τον τότε πολιτικό του προϊστάμενο Κ.Σημίτη ως σωτήρα. Σωτήρας για μας μπορεί να μην ήταν αλλά για τις 6 οικογένειες μάλλον τα πράγματα ήταν διαφορετικά.
Μεταδίδουν μάλιστα και υποκινούν βουλευτές και των δύο κομμάτων να αρνηθούν να ψηφίσουν την νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό Πετσάλνικο και να ανεξαρτητοποιηθούν.
Κι όλα αυτά γιατί ;
Για μια κυβέρνηση ,μεταβατική , που έχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ρόλο και σκοπό. Να πάρει την 6η δόση , να υπογράψει τη συμφωνία της 26ης Οκτώβρη (αν προκύψει κάτι τέτοιο και στην πράξη γιατί πολύ αμφιβάλλουμε) και ΚΥΡΙΩΣ να οδηγήσει τη χώρα ομαλά σε εκλογές στις 19 Φλεβάρη , ώστε να μιλήσει ,επιτέλους ο λαός για όλα όσα γίνονται επί δύο χρόνια σχεδόν στηνν πλάτη του ,χωρίς να τον ρωτήσουν .
Από που κι ως που ο κ.Παπαδήμος κι ο κάθε κ.Παπαδήμος θα ισοδυναμούσε με σωτήρα της πατρίδας κι ο κ.Πετσάλνικος (πρόεδρος της βουλής μέχρι τώρα , δεν ήταν περαστικός που τον φώναξαν να κυβερνήσει) αποτελεί ΜΕGA κίνδυνο καταστροφής μας .
ΕΛΕΟΣ λιγάκι .Δεν απευθύνεστε σε χαχόλους

Y.Γ. Οι οργισμένες αντιδράσεις και οι εκβιασμοί έπιασαν τόπο και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται . Ούτε απόψε έχουμε νέο πρωθυπουργό. Για μένα η λύση είναι μία. Αυτή που έπρεπε από την πρώτη στιγμή. Εκλογές στις 4 Δεκεμβρίου να μιλήσει ο λαός. Ας αφήσουν τα παραμύθια περι εθνικής καταστροφής . Γιατί μας επέτρεπαν δημοψήφισμα ως τις 4 Δεκεμβρίου κι όχι εκλογές ;


http://logia-starata.blogspot.com/
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/h_7513.html